Egy csepp élet – a vér szerepe

2012. december 3. hétfő 11:21-kor posztolta Plasztika blog admin


vér szerepeA vérkeringésünk feladata testünk sejtjeinek táplálása, a lebontási termékek kiszűrése és elszállítása. Vérünk az, amely a szervezetünk számára szükséges anyagokat szállítja a rendeltetési helyre, a szükségtelen anyagokat pedig elszállítja. A vér létfontosságú az életben maradáshoz, ezért fontos, hogy amennyiben tehetjük, adjunk vért, hogy az arra rászorulókon segíthessünk. Tovább»

Vértisztítás és UV sugarak a ráncok ellen

2011. augusztus 24. szerda 16:53-kor posztolta Plasztika blog admin

Ha még nem döbbentünk meg eléggé a vámpírszérum kezelésen, akkor bemutatjuk annak egy másik változatát: nemrég a piacra került egy szintén nagyon hatékony fiatalító kezelés, az ultraibolya sugaras terápia. Nézzük, mit is rejt ez az érdekes eljárás név, és mit gondol róla plasztikai sebészünk. Tovább»

Vámpír szérum kezelés

2011. augusztus 1. hétfő 16:51-kor posztolta Plasztika blog admin


vérAz ókorban az emberek úgy gondolták, hogy az öregedés ellenszere, az istenek eledele, az ambrózia lehet. Ma már - hála a szépségiparnak - a legkülönfélébb trükkökkel és kozmetikumokkal próbáljuk megállítani az időt. Most egy egészen új eljárás ütötte fel a fejét, amit „vámpírszérum” kezelésnek neveztek el. Tovább»