Tinédzser plasztika – bevállaljuk?!

2015. november 24. kedd 13:49-kor posztolta Plasztika blog admin

Az American Society for Plastic Surgery felmérése alapján a fiatalok (azaz 18 év alattiak és a körüliek) körében is egyre népszerűbbek a különböző plasztikai beavatkozások - elsősorban a fülplasztika, az orrplasztika, a mellplasztika és a gynecomastia –, és így egyre nagyobb számban fordulnak plasztikai sebészhez.

Tovább»

Zsírleszívás túlsúlyos tiniknek?!

2013. március 14. csütörtök 17:46-kor posztolta Plasztika blog admin

Amerikában sajnos az elhízás már hihetetlen méreteket öltött, nem csupán a felnőtteket, az egészen kicsi gyerekeket is érinti. Mindenképpen orvosolni kell ezt a problémát, hiszen a túlsúly nem csupán esztétikai kérdés, az egészségünkre is negatív hatással van. Egy amerikai professzor hajmeresztő ötlettel állt elő: a tinédzserek súlyproblémáját zsírleszívással kívánná megoldani. Tovább»

Olaszország és a plasztika

2012. december 27. csütörtök 11:12-kor posztolta Plasztika blog admin


Olaszország plasztikaKorábban írtunk már Ausztria szigorításairól a plasztikai sebészetre vonatkozóan. Ausztria mellett Olaszországban is hasonló törvények születtek nemrégiben. Tovább»

Ausztria és a plasztika viszonya

2012. december 6. csütörtök 11:29-kor posztolta Plasztika blog admin


Ausztria plasztikaA szomszédos Ausztriában nemsokára szigorítani fogják a plasztikai sebészetre vonatkozó szabályokat. Az új törvény óvja majd a fiatalokat, és tiltja majd az agresszívabb reklámozást is. Ezt a szabályozást nemrégiben szavazták meg, és hivatalosan a következő év elején lép majd életbe. A törvénymódosítás célja, hogy megvédje a fejlődésben lévő szervezet egészségét. Tovább»

Mellkisebbítés tiniknek - várjunk vagy cselekedjünk?

2012. október 1. hétfő 16:30-kor posztolta Plasztika blog admin


tiniknek mellkisebbítésNem mindenki vágyik méretes keblekre. Tinédzser korban a hirtelen és átlag feletti mértékben megnövekedett mellek rengeteg kellemetlenséget is okozhatnak a fiatal lányoknak. A velük készített felmérés érdekes eredményt hozott: most kiderül, hogy megoldást jelenthet-e számukra a mellkisebbítő plasztikai eljárás. Tovább»

Tinédzser plasztika – bevállaljuk?!

2011. október 31. hétfő 17:03-kor posztolta Plasztika blog admin

Egyre többet foglakozik azzal a sajtó, és különböző internetes portálok, hogy az American Society for Plastic Surgery felmérése alapján a fiatalok (azaz 18 év alattiak és a körüliek) körében is népszerűbbek a különböző plasztikai beavatkozások - elsősorban a fülplasztika, az orrplasztika, a mellplasztika és bár sereghajtó, de egyre inkább zárkózik fel a gynecomastia –, és így egyre nagyobb számban fordulnak plasztikai sebészhez. Tovább»