Korhatáros plasztika - van-e felső limit?

2016. február 9. kedd 15:51-kor posztolta Plasztika blog admin

Ha belegondolunk, a világon több millió nő és férfi szeretne fiatalosabb külsőt és olyan megjelenést, amivel teljesen elégedett. 60 év felett is fontos a szépség, sok fiatalos nagymama és nagypapa rohangál az utcán, korát meghazudtolva. Sokan gondolkozunk szépészeti beavatkozáson, viszont sokszor attól tartunk, hogy esetleg családtagjaink és környezetünk elítél bennünket. Felvetődik bennünk a kérdés; ha már megöregszünk, ezekről le kell mondanunk?! Meddig mehetünk el (korban) a plasztikázással anélkül, hogy a társadalom elítélne?! Mikortól nem ajánlott plasztikai sebészhez fordulni? Egyáltalán létezik felső korhatár?!

Tovább»

Barbie és Ken nem bírják egymást?

2013. január 24. csütörtök 17:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Valeria Lukjanováról és Justin Jedlicáról már írtunk korábban. A fiatal fiú és lány legfőbb közös vonása, hogy rajonganak a plasztikai műtétekért, míg Veleria Barbie babára hasonlít kísértetiesen, addig Justin Kennel (Barbie baba párja) mutat hasonlóságot. Felmerülhet a kérdés, hogy akár tökéletes pár is lehetnének, de mi a véleményük nekik a felvetésről? Tovább»

Barbie párja Ken életre kelt?!

2012. december 30. vasárnap 11:15-kor posztolta Plasztika blog admin

Ismerünk már olyan hölgyet, aki Barbie akart lenni, ezért mindent meg is tett, és plasztikai sebésszel szabatta át magát. De Barbie-nak van párja is, a szó szoros értelmében! Bár szerintünk ő nem azért Ken, mert külsőre tényleg hasonlít rá, hanem mert legalább annyi műanyag van a testében, mint Barbie baba jóképű párjának. Tovább»

Korhatáros plasztika - van-e felső limit?

2012. október 29. hétfő 17:52-kor posztolta Plasztika blog admin

Meddig mehetünk el a plasztikázásban? Milyen életkortól nem ajánlott plasztikai sebészhez fordulni? Egyáltalán ki lehet ilyet jelenteni?! Valószínűleg azoktól a jócskán nagymama – de akár dédnagymama - korú hölgyektől, akik éltes koruk ellenére plasztikai sebész segítségét kérték, ezekre a kérdésekre pozitív választ kapnánk, egy „miért ne?”- mondattal lezárva. Tovább»