Bőrünk öregedése

2018. január 25. csütörtök 16:22-kor posztolta Plasztika blog admin

Az örök fiatalság szemlélet egyre jobban terjed. Egyre többen az egészséges, aktív életmódra koncentrálnak. Az öregedés jeleit egyre inkább próbáljuk elrejteni a nyilvánosság elől. A kor előre haladtával szervezetünkben elindul az öregedési folyamat, a legláthatóbb jeleit a bőrünkön észleljük. Bár ez a probléma a nőknek okoz nagy gondot, de manapság egyre több férfi is odafigyel a bőrápolásra.

Tovább»

Szemkörnyék fiatalítás szén-dioxiddal!

2017. január 11. szerda 11:11-kor posztolta Plasztika blog admin

Elsőre biztos furcsán hangzik, netán veszélyesnek is, de Dr. Lisa Zdinak plasztikai sebész azon dolgozik New York-i klinikáján, hogy a hialuronsavas módszer mellett a szén-dioxidos arckezelés is elterjedjen.

Tovább»

Új őrület - szemszínváltoztató műtét

2016. május 5. csütörtök 16:55-kor posztolta Plasztika blog admin

Manapság már mindent meg tudunk változtatni magunkon, akár a szemszínünket is. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, de nézzük meg hogyan? Tovább»

A szelfik miatt több a plasztikai műtét?!

2016. március 18. péntek 15:49-kor posztolta Plasztika blog admin

Érdekes kutatást végeztek az American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (Amerikai Arcplasztikai és Helyreállító Sebészeti Akadémia) munkatársai. Felmérésük szerint egyesek sok esetben már csak a lájkok száma miatt fordulnak plasztikai sebészhez és kérik tanácsukat, illetve segítségüket abban, hogy elégedettek legyenek az imidzsükkel. Tovább»

Megoldás a szem alatti karikák eltüntetésére

2016. február 16. kedd 16:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Sokaknak gondot és bosszúságot okoz a szem alatti táskák, sötét karikák megjelenése. A sötét karikák gyakran a stressz, az egészségtelen táplálkozás, a rossz alvás vagy a természetes öregedési folyamatok hatására alakulnak ki, illetve egyes betegségek is okozhatják. Ugyanakkor az idősödés természetes velejárója az anyagcsere-folyamatok lelassulása, aminek következtében a test egyre több területén jelennek meg a zsírpárnák, illetve duzzanatok – így például a szem alatt is. Ráadásul a kötőszövetek fokozatosan veszítenek feszességükből, ami szintén kedvez a szem alatti táskák kialakulásának. A beesett szemek és karikák elfedése sokszor még smink használatával is nagyon nehéz, ezért egy enyhe helyi kezelés sokat segíthet, hogy a szem környékét ragyogóbbá varázsoljuk anélkül, hogy ezt a kényes területet komolyabb beavatkozás érné.

Tovább»

A magyar férfiak és a plasztika

2016. január 21. csütörtök 13:45-kor posztolta Plasztika blog admin

Megtudtuk „Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól” c. cikkünkből, hogy hogyan gondolkoznak a brit férfiak a botox kezelésről és más plasztikai beavatkozásról, de kíváncsiak voltunk, mi a helyzet a mi magyar férfijainkkal a plasztikai sebészet terén.

Tovább»

Plasztikai műtétek férfiaknak

2015. december 8. kedd 13:20-kor posztolta Plasztika blog admin

A férfiak a nőkhöz hasonlóan tökéletesebb külsőre, formásabb testre vagy fiatalabb megjelenésre vágynak. Ma már a kozmetikában, a pedikűrösnél éppúgy találkozhatunk az erősebb nem képviselőivel, mint a plasztikai sebésznél.

Tovább»

Férfi plasztika

2015. december 4. péntek 12:22-kor posztolta Plasztika blog admin

Egy régi mondás úgy tartja, hogyha egy férfi csak egy fokkal szebb az ördögnél, már gyönyörű. Korábbi századokban elsősorban a nők feladata volt, hogy csinosak és szépek legyenek, ezáltal pedig kelendőbbek. A XXI. században viszont a szépség már nem csak a nőknek fontos.

Tovább»

Arcplasztika – megéri vajon?

2013. január 17. csütörtök 17:18-kor posztolta Plasztika blog admin


arcplasztikaHa szeretnénk, ha nem, a ráncok előbb-utóbb bizony mindenki arcán megjelennek. A kérdés csak az, hogy vajon érdemes-e plasztikai sebészhez fordulni, ha már a kozmetikumok kevésnek bizonyulnak? Egy nemrég készült német felmérésben több plasztikai beavatkozáson átesett páciens véleményét kérték ki a témában, a kutatás eredményei választ adnak a kérdésre! Tovább»

plasztikai műtétek -27%

2012. január 31. kedd 12:37-kor posztolta Plasztika blog admin

Most bármely plasztikai beavatkozás esetén 27% kedvezményt adunk! Nemcsak mellplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, szemhéjplasztika, orrplasztika, hanem kombinált beavatkozások során is kedvező áron szépülhet a Budapest Plasztikai Intézetben!
Ne feledje: minden plasztikai műtét most 27% kedvezménnyel!

Kérjen időpontot most személyes orvosi konzultációra!