Kathy Bates mindkét mellét eltávolították

2012. november 19. hétfő 15:00-kor posztolta Plasztika blog admin


Kathy Bates mellrákMellrákot fedeztek fel az Oscar-díjas Kathy Batesnél orvosai, ezért eltávolították a színésznő mindkét mellét. 9 évvel ezelőtt egyszer már sikeresen harcolt meg a rákkal. A masztektómia műtét után kijelenthető: szerencsére ezúttal is ő győzött, és jól van! Tovább»

Heléna rekonstrukciós mellplasztikája – gyerekkori égési sérülésének műtéti korrigálása

2012. június 30. szombat 11:29-kor posztolta Plasztika blog admin

Helena mellplasztikájaHeléna gyermekkorában megégette magát és sajnos a karja és hasa, fél melle területeit is égési sérülés érte, elvesztette mellbimbóját. Bár számos korrekciós beavatkozáson esett át, még mindig korrigálásra szorul, elsősorban a melle. Testi sérülése lelkileg is megviseli, magánéletében, mindennapjaiban nehézségeket okoz számára. A 11 gyermekes családban felnőtt Heléna anyagi lehetőségei korlátozottak. Intézetünk felajánlotta számára a korrekciós plasztikai műtétet, mely során korrigálni tudjuk a mellét és a mellbimbóját. A beavatkozás eredményességéhez nagyban hozzájárul, hogy a mellbimbó korrigálásán túl implantátum beültetésével melle formáját és bőrét is esztétikusabbá tudjuk tenni. Tovább»

Emlődaganat után újra nőnek lenni – a rekonstrukciós mellplasztika

2012. március 8. csütörtök 10:03-kor posztolta Plasztika blog admin

A női keblek központi szerepét nem kell nagyon magyarázni. Mind funkcióját (csecsemő táplálása), mind szexuális vonatkozását tekintve kiemelt szerepe van (nem csak) a nők életében. Az egészséges és gyönyörű mell minden nőnek fontos, a nőiesség szimbóluma, amely növeli az önbizalmat, és nagyban hozzájárul a pozitív életszemlélethez. Amikor mellrákot diagnosztizálnak, akkor egy teljesen új élethelyzettel konfrontálódunk, ráadásul rövid időn belül sok döntést kell meghoznunk. Tovább»