B.tox vagy hialuron? A szépség receptje!

2018. november 12. hétfő 12:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Pár szúrás a szépség receptje! De mit és hova kell beadni a tökéletes eredmény érdekében? Mik a b.tox kezelés és a hialuronsavas feltöltés használata közötti különbségek? Mert nem mindegy, mi hova kerül!

Tovább»

A szépségért valóban szenvedni kell?

2017. szeptember 6. szerda 12:21-kor posztolta Plasztika blog admin

Sokan nehezen fogadják el a ráncok megjelenését, vagy valami más apróságot, ami ront az arcbőr „tökéletességén”. Így aztán plasztikai sebészhez fordulnak, hogy simítsa ki az idő múlásáról tanúskodó ráncokat, szüntesse meg a korral járó elszíneződést a bőrön.

Tovább»

Így előzd meg a bőröd öregedését!

2017. május 23. kedd 17:21-kor posztolta Plasztika blog admin

Minden évben nekünk is szükségünk van a megújulásra, a ráncok eltüntetésére és hogy a bőrünk visszanyerje ragyogását.

Tovább»

Plasztikáztass magadra mosolyt!

2016. november 10. csütörtök 16:54-kor posztolta Plasztika blog admin

Új plasztikai beavatkozás hódít melynek neve perma-smile, azaz "mosolyplasztika". Az eljárás elsősorban Dél-Koreában népszerű. Lássuk mit is takar ez a beavatkozás!

Tovább»

Plasztikai műtéti megoldások a migrén gyógyítására

2016. március 25. péntek 12:30-kor posztolta Plasztika blog admin

Az Egyesült Államokban többször közöltek klinikai eredményeket a migrén műtéttel való gyógyításáról. Nézzünk meg most két műtéti megoldást és az eredményeit.

Tovább»

Megoldás a szem alatti karikák eltüntetésére

2016. február 16. kedd 16:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Sokaknak gondot és bosszúságot okoz a szem alatti táskák, sötét karikák megjelenése. A sötét karikák gyakran a stressz, az egészségtelen táplálkozás, a rossz alvás vagy a természetes öregedési folyamatok hatására alakulnak ki, illetve egyes betegségek is okozhatják. Ugyanakkor az idősödés természetes velejárója az anyagcsere-folyamatok lelassulása, aminek következtében a test egyre több területén jelennek meg a zsírpárnák, illetve duzzanatok – így például a szem alatt is. Ráadásul a kötőszövetek fokozatosan veszítenek feszességükből, ami szintén kedvez a szem alatti táskák kialakulásának. A beesett szemek és karikák elfedése sokszor még smink használatával is nagyon nehéz, ezért egy enyhe helyi kezelés sokat segíthet, hogy a szem környékét ragyogóbbá varázsoljuk anélkül, hogy ezt a kényes területet komolyabb beavatkozás érné.

Tovább»

62 évesen új nőt faragott magából 7 millió forintból

2016. január 26. kedd 12:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Linda OwenNyugdíjba vonulás után a legtöbb mama és papa az unokáival van elfoglalva, kertészkedik, kötöget, süt-főz, a hobbijának él. Linda Owen úgy gondolta, a nagymama szerepnek nem feltétlenül elengedhetetlen kelléke a nagymamás megjelenés, a kötött kardigán, az ősz konty és a dauer. 7 millió forint értékben válogatott magának a különböző plasztikai és más beavatkozások közül, és vált így szupernagyivá.

Tovább»

Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól

2016. január 14. csütörtök 16:10-kor posztolta Plasztika blog admin

A kozmetikai, esztétikai kezelések leginkább a nők körében domináltak. Múlt időben. A Yorkshire Post cikke alapján ugyanis manapság növekszik azoknak a férfiak a száma, akik – a korosodó celebekkel az élen – nem tudnak, vagy nem is akarnak méltóságteljesen, de legfőképpen a természetre bízva megöregedni. Ehelyett csatlakoznak feleségeikhez, vagy épp barátnőjükhöz egy botox kezelésre, ráncfeltöltésre, kémiai hámlasztásra vagy egyéb fiatalító eljárásra.

Tovább»

Ráncfeltöltés veszélyei: engedély nélküli anyagok, szakbarbárok Angliában?!

2012. november 21. szerda 15:11-kor posztolta Plasztika blog admin


ránctalanítás botrányA PIP mellimplantátum botrány után a plasztikai sebészeti szakma is körültekintőbb, még óvatosabb. Most épp az angol plasztikai sebészek figyelmeztetnek a szigetországban jelentkező újabb veszélyre: ránc- és ajakfeltöltéseket szinte bárki, bármilyen eredetű anyaggal, legálisan végezhet az Egyesült Királyságban! Lássuk a részleteket, és hogy mi a helyzet Magyarországon! Tovább»

Plasztika körkép – nemzetközi női hírességek plasztikai műtéte

2012. március 28. szerda 10:18-kor posztolta Plasztika blog admin

A plasztikai beavatkozások napjainkban egyre elterjedtebbek, mi sem bizonyítaná jobban, mint a médiában szereplő operáción átesett celebek és hírességek tömkelege. Arányaiban még mindig azt mondhatjuk, hogy a nők körében népszerűbb a plasztikázás, de az utóbbi időben a férfi hírességek száma is duplájára nőtt ezen a területen a korábbihoz képest. Tovább»