Plasztikáztass magadra mosolyt!

2016. november 10. csütörtök 16:54-kor posztolta Plasztika blog admin

Új plasztikai beavatkozás hódít melynek neve perma-smile, azaz "mosolyplasztika". Az eljárás elsősorban Dél-Koreában népszerű. Lássuk mit is takar ez a beavatkozás!

Tovább»

Az ajaknagyobbítás lehetőségei

2016. július 12. kedd 15:41-kor posztolta Plasztika blog admin

A plasztikai sebész által végzett ajaknagyobbítás módszerét mutatjuk most be, mely hosszútávon tartós, valamint hatékony eredményt biztosít. Ha plasztikai sebészeti ajaknagyobbítást tervez, akkor mindenképp érdemes tovább olvasnia a cikkünket, hiszen számos lehetőség közül lehet választani. Tovább»

Új csodaszer toka ellen

2016. június 3. péntek 12:53-kor posztolta Plasztika blog admin

Sok mindenkinek gondot okoz a toka és annak eltüntetése. Jó hír számukra, hogy az amerikai gyógyszer-engedélyeztetési hatóság, az FDA engedélyezett egy új gyógyszert, az ATX-101-et, amely a toka eltüntetésében nyújt segítséget. Tovább»

Barbie és Ken elítéli a plasztikai műtéteket?!

2016. április 8. péntek 11:45-kor posztolta Plasztika blog admin

Manapság egyre több Barbie és Ken hasonmás bukkan fel a médiában, egymást próbálják lekörözni a népszerűségben. A mostani páros abban különbözik a többiektől, ők tagadják, hogy bármilyen plasztikai műtétnek is alávetették volna magukat valaha. Tovább»

Plasztikai műtéti megoldások a migrén gyógyítására

2016. március 25. péntek 12:30-kor posztolta Plasztika blog admin

Az Egyesült Államokban többször közöltek klinikai eredményeket a migrén műtéttel való gyógyításáról. Nézzünk meg most két műtéti megoldást és az eredményeit.

Tovább»

Korhatáros plasztika - van-e felső limit?

2016. február 9. kedd 15:51-kor posztolta Plasztika blog admin

Ha belegondolunk, a világon több millió nő és férfi szeretne fiatalosabb külsőt és olyan megjelenést, amivel teljesen elégedett. 60 év felett is fontos a szépség, sok fiatalos nagymama és nagypapa rohangál az utcán, korát meghazudtolva. Sokan gondolkozunk szépészeti beavatkozáson, viszont sokszor attól tartunk, hogy esetleg családtagjaink és környezetünk elítél bennünket. Felvetődik bennünk a kérdés; ha már megöregszünk, ezekről le kell mondanunk?! Meddig mehetünk el (korban) a plasztikázással anélkül, hogy a társadalom elítélne?! Mikortól nem ajánlott plasztikai sebészhez fordulni? Egyáltalán létezik felső korhatár?!

Tovább»

Amikor a has gömbölyödik – hasplasztika várandósság után

2016. január 5. kedd 12:46-kor posztolta Plasztika blog admin


Egy nő életében a legfontosabb és legnagyobb esemény, amikor kiderül, hogy kisbabát vár, majd a várandósság időszaka és végül az aprócska csoda, egy új élet megszületése. Ugyanakkor testünkben és lelkünkben is komoly folyamatok játszódnak le a hormonális változások hatására.

Tovább»

Plasztikai műtét szakítási ajándékba

2013. március 28. csütörtök 17:58-kor posztolta Plasztika blog admin

Már nem csak a Nyugaton, hanem itthon is felütötte a fejét a „válási vagy szakítási plasztika”. Mi, mint plasztikai sebészet csak diagnosztizálni tudjuk a jelenséget, amely Magyarországon természetesen azért nem ölt akkora méreteket, de valószínű akad rá példa. Lássunk néhány esetet, és az indokokat. Tovább»

Zsírleszívás túlsúlyos tiniknek?!

2013. március 14. csütörtök 17:46-kor posztolta Plasztika blog admin

Amerikában sajnos az elhízás már hihetetlen méreteket öltött, nem csupán a felnőtteket, az egészen kicsi gyerekeket is érinti. Mindenképpen orvosolni kell ezt a problémát, hiszen a túlsúly nem csupán esztétikai kérdés, az egészségünkre is negatív hatással van. Egy amerikai professzor hajmeresztő ötlettel állt elő: a tinédzserek súlyproblémáját zsírleszívással kívánná megoldani. Tovább»

Olaszország és a plasztika

2012. december 27. csütörtök 11:12-kor posztolta Plasztika blog admin


Olaszország plasztikaKorábban írtunk már Ausztria szigorításairól a plasztikai sebészetre vonatkozóan. Ausztria mellett Olaszországban is hasonló törvények születtek nemrégiben. Tovább»