Bőrünk öregedése

2018. január 25. csütörtök 16:22-kor posztolta Plasztika blog admin

Az örök fiatalság szemlélet egyre jobban terjed. Egyre többen az egészséges, aktív életmódra koncentrálnak. Az öregedés jeleit egyre inkább próbáljuk elrejteni a nyilvánosság elől. A kor előre haladtával szervezetünkben elindul az öregedési folyamat, a legláthatóbb jeleit a bőrünkön észleljük. Bár ez a probléma a nőknek okoz nagy gondot, de manapság egyre több férfi is odafigyel a bőrápolásra.

Tovább»

Egészséges a nagy fenék?!

2016. június 8. szerda 15:17-kor posztolta Plasztika blog admin

J. Lo formás hátsója évek óta minden nő áhított vágya, Kim Kardashian hatalmas feneke szintén nagyot robbantott az interneten, még idén is tovább folytatódik a kerek hátsók divathulláma. Jó hír a nagy fenék kedvelőinek: kutatás bizonyítja, hogy egészséges is! Tovább»

Barbie és Ken elítéli a plasztikai műtéteket?!

2016. április 8. péntek 11:45-kor posztolta Plasztika blog admin

Manapság egyre több Barbie és Ken hasonmás bukkan fel a médiában, egymást próbálják lekörözni a népszerűségben. A mostani páros abban különbözik a többiektől, ők tagadják, hogy bármilyen plasztikai műtétnek is alávetették volna magukat valaha. Tovább»

Plasztikai műtéti megoldások a migrén gyógyítására

2016. március 25. péntek 12:30-kor posztolta Plasztika blog admin

Az Egyesült Államokban többször közöltek klinikai eredményeket a migrén műtéttel való gyógyításáról. Nézzünk meg most két műtéti megoldást és az eredményeit.

Tovább»

A szelfik miatt több a plasztikai műtét?!

2016. március 18. péntek 15:49-kor posztolta Plasztika blog admin

Érdekes kutatást végeztek az American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (Amerikai Arcplasztikai és Helyreállító Sebészeti Akadémia) munkatársai. Felmérésük szerint egyesek sok esetben már csak a lájkok száma miatt fordulnak plasztikai sebészhez és kérik tanácsukat, illetve segítségüket abban, hogy elégedettek legyenek az imidzsükkel. Tovább»

Tinédzser plasztika – bevállaljuk?!

2015. november 24. kedd 13:49-kor posztolta Plasztika blog admin

Az American Society for Plastic Surgery felmérése alapján a fiatalok (azaz 18 év alattiak és a körüliek) körében is egyre népszerűbbek a különböző plasztikai beavatkozások - elsősorban a fülplasztika, az orrplasztika, a mellplasztika és a gynecomastia –, és így egyre nagyobb számban fordulnak plasztikai sebészhez.

Tovább»

Télen vagy nyáron legyen plasztikai műtétünk?

2015. november 10. kedd 16:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Amikor megszületett bennünk a döntés, hogy plasztikai beavatkozást veszünk igénybe, érdemes végig gondolni, hogy mikor is kerüljön sor a nagy napra. Melyik hónap vagy évszak a legideálisabb egy plasztikai beavatkozás elvégzésére. Télen vagy nyáron legyen plasztikai műtétünk? Összegyűjtöttük az érveket és tényeket.

Tovább»

Így plasztikáztatják a kutyákat!

2013. április 4. csütörtök 18:01-kor posztolta Plasztika blog admin

Hazánkban is előfordul, hogy kisállatokon végeznek plasztikai műtétet, leginkább a kutyák és a cicák esetében beszélhetünk ilyesfajta beavatkozásokról. Ezek a plasztikák nem szépészeti céllal történnek, hiszen azokat tiltja a törvény! De akkor miről is van szó? Tovább»

Plasztikai műtét szakítási ajándékba

2013. március 28. csütörtök 17:58-kor posztolta Plasztika blog admin

Már nem csak a Nyugaton, hanem itthon is felütötte a fejét a „válási vagy szakítási plasztika”. Mi, mint plasztikai sebészet csak diagnosztizálni tudjuk a jelenséget, amely Magyarországon természetesen azért nem ölt akkora méreteket, de valószínű akad rá példa. Lássunk néhány esetet, és az indokokat. Tovább»

Plasztika dr. papától

2012. november 13. kedd 14:39-kor posztolta Plasztika blog admin


Michael Niccole, BrittaniVilágunk folyamatosan változik, átalakulnak a szokások és a gondolkodásmódok egyaránt. Erre igen jó példa egy korábbi cikkünkben már említett fürdőruha története is, hiszen míg évtizedekkel korábban rosszalló szemmel nézték a ma ismert fürdőruha és bikini feltűnését, mára mégis ez lett a megszokott viselet a strandokon. Bár a plasztika és a fürdőruha, mint fogalom távol áll egymástól, de hasonlóan a plasztikai beavatkozások is egyre elterjedtebbek és elfogadottabbak lettek az utóbbi időben. Tovább»