Új trendek a fiatalságiparban

2017. március 24. péntek 12:44-kor posztolta Plasztika blog admin

A trendek folyamatosan változnak, újabb és újabb módszerekkel bővülnek a szépészeti beavatkozások és bővül az esztétikai beavatkozásokhoz kiválasztott testtájékok listája is. Nincs ez másként a plasztikai beavatkozásokkal sem, nagyon sok nő és férfi plasztikáztat, és egyre népszerűbbek a saját zsírral történő töltések.

Tovább»

Mikor okoz gondot az orrsövényferdülés és hogyan orvosolható?

2016. április 15. péntek 13:54-kor posztolta Plasztika blog admin

Az orrsövényferdülés Európában igen gyakori, kialakulása kisebb, nagyobb alaki eltéréseket, deformitásokat eredményez. A statisztikák szerint a férfiaknál sokkal nagyobb számban fordul elő, mint a nőknél. Ismerjük meg jobban, hogy milyen problémát okoz és a lehetséges megoldását! Tovább»

Plasztikai műtéti megoldások a migrén gyógyítására

2016. március 25. péntek 12:30-kor posztolta Plasztika blog admin

Az Egyesült Államokban többször közöltek klinikai eredményeket a migrén műtéttel való gyógyításáról. Nézzünk meg most két műtéti megoldást és az eredményeit.

Tovább»

A szelfik miatt több a plasztikai műtét?!

2016. március 18. péntek 15:49-kor posztolta Plasztika blog admin

Érdekes kutatást végeztek az American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (Amerikai Arcplasztikai és Helyreállító Sebészeti Akadémia) munkatársai. Felmérésük szerint egyesek sok esetben már csak a lájkok száma miatt fordulnak plasztikai sebészhez és kérik tanácsukat, illetve segítségüket abban, hogy elégedettek legyenek az imidzsükkel. Tovább»

Ken-Klónok

2016. március 10. csütörtök 13:07-kor posztolta Plasztika blog admin

Újabb Ken-hasonmás trónkövetelők tűntek fel, akik magukénak szeretnék tudni a legeredetibb Ken címet. Nézzük meg, hogy ennek érdekében mi mindenre képesek az új versenyzők?! Tovább»

A magyar férfiak és a plasztika

2016. január 21. csütörtök 13:45-kor posztolta Plasztika blog admin

Megtudtuk „Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól” c. cikkünkből, hogy hogyan gondolkoznak a brit férfiak a botox kezelésről és más plasztikai beavatkozásról, de kíváncsiak voltunk, mi a helyzet a mi magyar férfijainkkal a plasztikai sebészet terén.

Tovább»

Plasztikai műtétek férfiaknak

2015. december 8. kedd 13:20-kor posztolta Plasztika blog admin

A férfiak a nőkhöz hasonlóan tökéletesebb külsőre, formásabb testre vagy fiatalabb megjelenésre vágynak. Ma már a kozmetikában, a pedikűrösnél éppúgy találkozhatunk az erősebb nem képviselőivel, mint a plasztikai sebésznél.

Tovább»

Férfi plasztika

2015. december 4. péntek 12:22-kor posztolta Plasztika blog admin

Egy régi mondás úgy tartja, hogyha egy férfi csak egy fokkal szebb az ördögnél, már gyönyörű. Korábbi századokban elsősorban a nők feladata volt, hogy csinosak és szépek legyenek, ezáltal pedig kelendőbbek. A XXI. században viszont a szépség már nem csak a nőknek fontos.

Tovább»

Tinédzser plasztika – bevállaljuk?!

2015. november 24. kedd 13:49-kor posztolta Plasztika blog admin

Az American Society for Plastic Surgery felmérése alapján a fiatalok (azaz 18 év alattiak és a körüliek) körében is egyre népszerűbbek a különböző plasztikai beavatkozások - elsősorban a fülplasztika, az orrplasztika, a mellplasztika és a gynecomastia –, és így egyre nagyobb számban fordulnak plasztikai sebészhez.

Tovább»

Az orrplasztika változtathat hangunkon?!

2015. november 17. kedd 12:40-kor posztolta Plasztika blog admin

Meghökkentő kutatási eredmények kerültek napvilágra azzal kapcsolatban, hogy az orrplasztikai beavatkozás akár meg is változtathatja a páciensek hangját.

Tovább»