Ősi gyógymód napjainkban: vákuumkezelés

2012. december 12. szerda 11:43-kor posztolta Plasztika blog admin


köpölyözésMa már közismert fogalom a vákuumos kezelés, de azt kevesen tudják, hogy milyen régi időkre nyúlik vissza az eredete. Az őskori Egyiptomban is rendzseresen használták az orvosok. A régi görögök pedig olyan nagyra becsülték a kezelést, hogy orvosaik emblémájaként a köpölyöző burát választották. Utánanéztünk, hogy hogyan működik a terápia és milyen problémák esetén alkalmazzák manapság. Tovább»

Reszkess narancsbőr, itt a paprikaolaj

2012. július 30. hétfő 17:12-kor posztolta Plasztika blog admin


chilli paprika a szájbanA narancsbőr igen makacs társ, és sajnos nem lehet egyik napról a másikra megszabadulni tőle. Azonban nem eltüntethetetlen, csupán egy kis odafigyelést igényel. A helyes étkezés, rendszeres mozgás és a káros szenvedélyek elhagyása, vagy legalábbis fogyasztásuk csökkentése mellett még rengeteg kiegészítő kezeléssel segíthetjük és gyorsíthatjuk a „narancsok” felszámolását. Az egyik leghatékonyabb és legkönnyebben beszerezhető pénztárca és időkímélő megoldás lehet a paprikaolaj.

 

Tovább»

Az a fránya narancsbőr

2012. július 24. kedd 12:19-kor posztolta Plasztika blog admin


narancsbőrMeglehet, hogy a narancsbőr nem a világ legnagyobb problémája, sokunk életét mégis megkeseríti a cellulit. Ráadásul már a nyakunkon a strandszezon, a nők többsége emiatt még több figyelmet szentel ennek a kis szépséghibának, hiszen ki ne szeretné minél hamarabb formába hozni magát mielőtt fürdőruhát húzna. Ismerjük meg mi is az a cellulit, és hogy mi vezet kialakulásához. Tovább»