Pixee Fox újabb őrülete, a „Barbie-vagina”

2017. július 27. csütörtök 12:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy baba mindenhol! Az alakját Jessica Rabbit (Roger nyúl a pácban) ihlette, míg orrát és fülét a Disney hercegnő Giselle (Bűbáj) inspirálta.

Tovább»

Új trendek a fiatalságiparban

2017. március 24. péntek 12:44-kor posztolta Plasztika blog admin

A trendek folyamatosan változnak, újabb és újabb módszerekkel bővülnek a szépészeti beavatkozások és bővül az esztétikai beavatkozásokhoz kiválasztott testtájékok listája is. Nincs ez másként a plasztikai beavatkozásokkal sem, nagyon sok nő és férfi plasztikáztat, és egyre népszerűbbek a saját zsírral történő töltések.

Tovább»

Superman őrület

2016. június 24. péntek 14:16-kor posztolta Plasztika blog admin

A Marvel szuperhősök továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy a fiúk nagy része példaképként tekint rájuk. Ezzel nincs is semmi gond, egészen addig, míg valaki túlzásokba nem esik és mindent megtesz azért, hogy kedvenc szuperhősére hasonlítson. Tovább»

Mellplasztika Macrolane feltöltéssel

2016. március 11. péntek 10:07-kor posztolta Plasztika blog admin

A XIX. századra egyre színesebb lesz a mellnagyobbító eljárások tárháza. Lehet, hogy csak kevesen hallottak még a Macrolane mellnagyobbításról, melyet nyugodtan nevezhetünk "mellfeltöltésnek" is. Kifejlesztője Per Hedén stockholmi plasztikai sebész professzor, aki a mellnagyobbítás mellett fenéknagyobbításra és vádli formázásra használja és ő vezette be a piacra az eljárást.  Tovább»

Korhatáros plasztika - van-e felső limit?

2016. február 9. kedd 15:51-kor posztolta Plasztika blog admin

Ha belegondolunk, a világon több millió nő és férfi szeretne fiatalosabb külsőt és olyan megjelenést, amivel teljesen elégedett. 60 év felett is fontos a szépség, sok fiatalos nagymama és nagypapa rohangál az utcán, korát meghazudtolva. Sokan gondolkozunk szépészeti beavatkozáson, viszont sokszor attól tartunk, hogy esetleg családtagjaink és környezetünk elítél bennünket. Felvetődik bennünk a kérdés; ha már megöregszünk, ezekről le kell mondanunk?! Meddig mehetünk el (korban) a plasztikázással anélkül, hogy a társadalom elítélne?! Mikortól nem ajánlott plasztikai sebészhez fordulni? Egyáltalán létezik felső korhatár?!

Tovább»

Amikor a has gömbölyödik – hasplasztika várandósság után

2016. január 5. kedd 12:46-kor posztolta Plasztika blog admin


Egy nő életében a legfontosabb és legnagyobb esemény, amikor kiderül, hogy kisbabát vár, majd a várandósság időszaka és végül az aprócska csoda, egy új élet megszületése. Ugyanakkor testünkben és lelkünkben is komoly folyamatok játszódnak le a hormonális változások hatására.

Tovább»

Tinédzser plasztika – bevállaljuk?!

2015. november 24. kedd 13:49-kor posztolta Plasztika blog admin

Az American Society for Plastic Surgery felmérése alapján a fiatalok (azaz 18 év alattiak és a körüliek) körében is egyre népszerűbbek a különböző plasztikai beavatkozások - elsősorban a fülplasztika, az orrplasztika, a mellplasztika és a gynecomastia –, és így egyre nagyobb számban fordulnak plasztikai sebészhez.

Tovább»

Télen vagy nyáron legyen plasztikai műtétünk?

2015. november 10. kedd 16:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Amikor megszületett bennünk a döntés, hogy plasztikai beavatkozást veszünk igénybe, érdemes végig gondolni, hogy mikor is kerüljön sor a nagy napra. Melyik hónap vagy évszak a legideálisabb egy plasztikai beavatkozás elvégzésére. Télen vagy nyáron legyen plasztikai műtétünk? Összegyűjtöttük az érveket és tényeket.

Tovább»

Nőiességünk kiteljesedése serdülőkorban

2013. március 21. csütörtök 17:54-kor posztolta Plasztika blog admin

Kislányos bájunkat, gyermeki korunkat a serdülőkorban bekövetkező hormonális és egyéb változásoknak köszönhetően felváltja egy másik korszak, amely során minden leány nővé válik. Ez az átmeneti korszak a serdülőkor, amely során számos érési folyamat zajlik, köztük a női keblek fejlődése is. De hogyan zajlik ez a folyamat? Tovább»

Mi történik a mellünkkel szülés után?

2013. február 21. csütörtök 17:36-kor posztolta Plasztika blog admin

Egy nő életében a babavárás, a szülés és az anyaság egésze egy egész életre szóló, csodálatos élmény. Kezdetben egy pár milliméteres apró élet, amely mindent megváltoztat. A kismamák testileg és lelkileg is változások sorát élik át ebben az időszakban, és a szülés, szoptatás bizony maradandó nyomot hagy testünkön. A szülés utáni megnyúlt hasi bőr problémájával és korrekciójával foglalkoztunk már többször is. Most arra voltunk kíváncsiak, hogy a mellek milyen folyamatokon mennek át a terhesség és szoptatás időszakában, és vannak-e olyan praktikák, amikkel segíthetünk melleink állapotán. Tovább»