Pixee Fox újabb őrülete, a „Barbie-vagina”

2017. július 27. csütörtök 12:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy baba mindenhol! Az alakját Jessica Rabbit (Roger nyúl a pácban) ihlette, míg orrát és fülét a Disney hercegnő Giselle (Bűbáj) inspirálta.

Tovább»

Intimplasztikai beavatkozások

2017. február 24. péntek 16:56-kor posztolta Plasztika blog admin

Nagyon sokfajta plasztikai beavatkozás van már, amire az ember fel sem kapja a fejét olyan gyakori. A mellnagyobbítás és az ajakfeltöltés napjainkban már teljesen megszokott, sőt a fenékimplantátum és a bikinihíd hallatán sem vonjuk fel kérdőn a szemöldökünket. Vannak azonban kevésbé elterjedt beavatkozások, a paletta folyamatosan új színekkel gazdagodik.

Tovább»

Mellplasztika Macrolane feltöltéssel

2016. március 11. péntek 10:07-kor posztolta Plasztika blog admin

A XIX. századra egyre színesebb lesz a mellnagyobbító eljárások tárháza. Lehet, hogy csak kevesen hallottak még a Macrolane mellnagyobbításról, melyet nyugodtan nevezhetünk "mellfeltöltésnek" is. Kifejlesztője Per Hedén stockholmi plasztikai sebész professzor, aki a mellnagyobbítás mellett fenéknagyobbításra és vádli formázásra használja és ő vezette be a piacra az eljárást.  Tovább»

Extrém plasztikafüggőség, szépségmegszállottság

2016. február 25. csütörtök 15:38-kor posztolta Plasztika blog admin

Sarah Burge

Sarah Burge „celeb karrierjét” azzal kezdte, hogy Barbie hasonmásra próbálta magát műtetni. Talán, mert számára nem hozta el a várva várt figyelmet és sikert, úgy döntött azzal sokkolja tovább a közvéleményt, hogy lányait a plasztikai sebészek kezei közé terelgeti és általuk kerül a figyelem középpontjába. Burge amellett, hogy a saját testét szétoperáltatja, nem kíméli lányait sem.

Tovább»

Mellnövelés hipnózissal???

2013. január 31. csütörtök 17:26-kor posztolta Plasztika blog admin


hipnózisRengeteg hölgy vágyik nagyobb keblekre, és ezért hajlandóak sokféle módszert kipróbálni. A mellplasztikai beavatkozásnak ma már rengeteg alternatívája ismert, bár ezek hatékonysága sokszor kétséges. Korábbi cikkünkben mi is írtunk a mellnagyobbítás plasztikai sebészeten kívüli megoldásairól, most olyan módszert járunk körbe, mely sokakat megdöbbenthet: működhet a mellnövelés hipnózis segítségével? Tovább»

A világ első szilikonmellű nője

2012. október 30. kedd 18:05-kor posztolta Plasztika blog admin


Timmie Jean Lindsey mellnagyobbításTimmie Jean Lindsey volt az első nő, akinek plasztikai sebésze szilikonos implantátumot ültetett be. 50 év telt el azóta, de a 80 éves hölgy mai napig nem bánta meg a mellplasztikai műtétet. A korszakalkotó mellnagyobbítást tulajdonképpen megunt tetoválásának köszönhette. Tovább»

Ingyen plasztika a brazil szegényeknek

2012. október 24. szerda 17:11-kor posztolta Plasztika blog admin


Brazília Ivo PitanguyMagyarországon a plasztikai beavatkozásokért a legtöbb esetben fizetni kell, hiszen az Országos Egészségpénztár az esztétikai műtéteket csak nagyon ritka esetekben, egészségügyi okokból finanszírozza. Biztosan nehéz elhinnünk, de van olyan ország, ahol a mellnagyobbításért valóban nem kell fizetni. A plasztikai sebészet fővárosában úgy tűnik, bármi megtörténhet. Tovább»

Debreczeni Zita megműttette melleit?

2012. október 17. szerda 11:51-kor posztolta Plasztika blog admin


Debreczeni Zita mellplasztikájaDebreczeni Zita melleinek természetességéről már évek óta keringenek a találgatások, ő viszont a mai napig tagadja, hogy mellnagyobbításon esett volna át. Az biztos, hogy az utóbbi időben mégiscsak úgy tűnik, keblei dúsabbak lettek. Vajon mi lehet az igazság? Valóban csak a szokásos női praktikákról lehet szó, vagy Zita titkolja, hogy mégsem ellenzi annyira a mellplasztikai beavatkozásokat? Tovább»

Mellnövelés szike nélkül

2012. szeptember 28. péntek 15:33-kor posztolta Plasztika blog admin


mellA női mell a a kezdetek óta a nőiesség szimbóluma. Napjaikban ráadásul egyre nagyobb hangsúlyt kap, és egyre többet foglalkozunk vele. Nem véletlenül születtek meg a különböző plasztikai mellnagyobbító eljárások (implantátum, saját zsírral való feltöltés, Marcolane feltöltés), és ezen felül is alternatív megoldások tárháza áll ma már rendelkezésünkre. Mi most az utóbbiaknak néztünk utána, a teljesség igénye nélkül. Tovább»

Olivia lemondta mellnagyobbító műtétjét, miután megnyerte a szépségversenyt

2012. szeptember 4. kedd 15:55-kor posztolta Plasztika blog admin


Olivia LandinA 20 éves Olivia Landin két nappal a kitűzött időpont előtt mondta le mellnagyobbító műtétjét, miután megnyerte a Miss Everymodel szépségversenyt. A kihívás előtt súlyos önbizalomhiánnyal küzdött, de a történet boldogan végződött. Bízzunk benne, hogy ez a magabiztossága hosszú távra szól. Tovább»