Pixee Fox újabb őrülete, a „Barbie-vagina”

2017. július 27. csütörtök 12:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy baba mindenhol! Az alakját Jessica Rabbit (Roger nyúl a pácban) ihlette, míg orrát és fülét a Disney hercegnő Giselle (Bűbáj) inspirálta.

Tovább»

Télen vagy nyáron legyen plasztikai műtétünk?

2015. november 10. kedd 16:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Amikor megszületett bennünk a döntés, hogy plasztikai beavatkozást veszünk igénybe, érdemes végig gondolni, hogy mikor is kerüljön sor a nagy napra. Melyik hónap vagy évszak a legideálisabb egy plasztikai beavatkozás elvégzésére. Télen vagy nyáron legyen plasztikai műtétünk? Összegyűjtöttük az érveket és tényeket.

Tovább»

A világ első szilikonmellű nője

2012. október 30. kedd 18:05-kor posztolta Plasztika blog admin


Timmie Jean Lindsey mellnagyobbításTimmie Jean Lindsey volt az első nő, akinek plasztikai sebésze szilikonos implantátumot ültetett be. 50 év telt el azóta, de a 80 éves hölgy mai napig nem bánta meg a mellplasztikai műtétet. A korszakalkotó mellnagyobbítást tulajdonképpen megunt tetoválásának köszönhette. Tovább»

Debreczeni Zita megműttette melleit?

2012. október 17. szerda 11:51-kor posztolta Plasztika blog admin


Debreczeni Zita mellplasztikájaDebreczeni Zita melleinek természetességéről már évek óta keringenek a találgatások, ő viszont a mai napig tagadja, hogy mellnagyobbításon esett volna át. Az biztos, hogy az utóbbi időben mégiscsak úgy tűnik, keblei dúsabbak lettek. Vajon mi lehet az igazság? Valóban csak a szokásos női praktikákról lehet szó, vagy Zita titkolja, hogy mégsem ellenzi annyira a mellplasztikai beavatkozásokat? Tovább»

A mellimplantátum és a limfóma

2011. október 26. szerda 17:02-kor posztolta Plasztika blog admin

Sok mindennel próbálták már összefüggésbe hozni a mellimplantátumokat, ugyanúgy mint a limfómát, legutóbb e kettő közötti kapcsolatot vizsgálta a RAND non-profit szervezet, amelyről a Plastic and Reconstructive Surgery áprilisi számában közölt tanulmány számol be. A megjelent elemzés elsősorban azt vizsgálta, hogy lehet-e szerepe a mellimplantátumoknak a limfóma kialakulásában. Mindenkit megnyugtatunk, hogy nincs, de azért nézzük a tényeket. Tovább»

Kompressziós melltartó vagy sportmelltartó?

2011. július 7. csütörtök 16:47-kor posztolta Plasztika blog admin

A mellnagyobbító beavatkozást követően plasztikai sebésze arra fogja kérni, hogy speciális melltartót viseljen pár hétig, melyet csak tisztálkodás során vehet le. Mi is ez a speciális melltartó? A kompressziós melltartó ugyanaz, mint a sportmelltartó?

Tovább»