Superman őrület

2016. június 24. péntek 14:16-kor posztolta Plasztika blog admin

A Marvel szuperhősök továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy a fiúk nagy része példaképként tekint rájuk. Ezzel nincs is semmi gond, egészen addig, míg valaki túlzásokba nem esik és mindent megtesz azért, hogy kedvenc szuperhősére hasonlítson. Tovább»

Debreczeni Zita megműttette melleit?

2012. október 17. szerda 11:51-kor posztolta Plasztika blog admin


Debreczeni Zita mellplasztikájaDebreczeni Zita melleinek természetességéről már évek óta keringenek a találgatások, ő viszont a mai napig tagadja, hogy mellnagyobbításon esett volna át. Az biztos, hogy az utóbbi időben mégiscsak úgy tűnik, keblei dúsabbak lettek. Vajon mi lehet az igazság? Valóban csak a szokásos női praktikákról lehet szó, vagy Zita titkolja, hogy mégsem ellenzi annyira a mellplasztikai beavatkozásokat? Tovább»

A 14 éves tini mellnagyobbítás helyett inkább a tanulásra koncentrálna

2012. szeptember 13. csütörtök 15:51-kor posztolta Plasztika blog admin


Britney Marshall ás anyjaMegdöbbentő hír járta be a sajtót a Marshall család hóbortjáról, akik szinte hobbiként űzik melleik plasztikáztatását. Az édesanya hordja a családban a nadrágot, ő tömte tele lányai fejét a mellplasztika fontosságával. A családnak csak egyetlen hölgy tagja van, aki nem ért egyet a női családfő véleményévek, a 14 éves Britney, neki leginkább a tanuláson és iskolai eredményein jár az esze. Tovább»

A legfontosabbak a PIP botrányról

2012. augusztus 31. péntek 14:57-kor posztolta Plasztika blog admin


implantátumMár régóta borzolja a kedélyeket egy olyan téma, melyet ez idáig blogunkban elkerültünk, ami nem jelenti azt, hogy nem szenteltünk figyelmet az eseményeket. Ez a PIP implantátumok kérdése. Talán nincs olyan ember, aki ne találkozott volna azzal a három betűvel, hogy PIP, amely egy francia implantátumgyártó cég (Poly Implants Prothésis) kezdőbetűit jelöli, illetve az általuk gyártott szilikon mellimplantátumokat fémjelzi. A nemrégiben megjelent új információk miatt úgy gondoltuk, hogy épp ideje a teljes „történetet” tárgyilagosan összefoglalunk és megosztanunk az érdeklődőkkel. Tovább»

Mellimplantátum - Izom alá vagy felé?

2011. május 30. hétfő 16:34-kor posztolta Plasztika blog admin

Mára már általános kérdéssé vált a mellnagyobbításra készülő hölgyek körében az, hogy az implantátumot hova érdemes helyezni izom alá vagy izom felé. Ezt a kérdést szeretnénk megválaszolni, nemcsak orvosaink tapasztalata alapján, hanem különböző fórumokon és online csatornákon is információkat gyűjtöttünk.

Tovább»

Rosszul sikerült mellplasztika segítheti az FBI-t

2011. április 12. kedd 11:05-kor posztolta Plasztika blog admin

Az FBI egy szivárgó mellimplantátumtól reméli, hogy segítségével elfoghatja a 10 legkörözöttebb bűnöző listáján szereplő James „Whitey” Bulgert. A hatóságok világszerte arra hívták fel a plasztikai sebészek figyelmét, hogy a bűnöző és a rosszul sikerült beültetésen átesett élettársa várhatóan bejelentkezik valahová korrekciós műtétre. Tovább»