Nőiességünk kiteljesedése serdülőkorban

2013. március 21. csütörtök 17:54-kor posztolta Plasztika blog admin

Kislányos bájunkat, gyermeki korunkat a serdülőkorban bekövetkező hormonális és egyéb változásoknak köszönhetően felváltja egy másik korszak, amely során minden leány nővé válik. Ez az átmeneti korszak a serdülőkor, amely során számos érési folyamat zajlik, köztük a női keblek fejlődése is. De hogyan zajlik ez a folyamat? Tovább»

Mi történik a mellünkkel szülés után?

2013. február 21. csütörtök 17:36-kor posztolta Plasztika blog admin

Egy nő életében a babavárás, a szülés és az anyaság egésze egy egész életre szóló, csodálatos élmény. Kezdetben egy pár milliméteres apró élet, amely mindent megváltoztat. A kismamák testileg és lelkileg is változások sorát élik át ebben az időszakban, és a szülés, szoptatás bizony maradandó nyomot hagy testünkön. A szülés utáni megnyúlt hasi bőr problémájával és korrekciójával foglalkoztunk már többször is. Most arra voltunk kíváncsiak, hogy a mellek milyen folyamatokon mennek át a terhesség és szoptatás időszakában, és vannak-e olyan praktikák, amikkel segíthetünk melleink állapotán. Tovább»

Mellnövelés hipnózissal???

2013. január 31. csütörtök 17:26-kor posztolta Plasztika blog admin


hipnózisRengeteg hölgy vágyik nagyobb keblekre, és ezért hajlandóak sokféle módszert kipróbálni. A mellplasztikai beavatkozásnak ma már rengeteg alternatívája ismert, bár ezek hatékonysága sokszor kétséges. Korábbi cikkünkben mi is írtunk a mellnagyobbítás plasztikai sebészeten kívüli megoldásairól, most olyan módszert járunk körbe, mely sokakat megdöbbenthet: működhet a mellnövelés hipnózis segítségével? Tovább»

Kicsi, közepes, nagy?

2012. december 24. hétfő 10:47-kor posztolta Plasztika blog admin


mérőszalagA nők többsége nem elégedett keble méretével, mivel mindig tökéletesebb alakra vágyik. Rengeteg nő számára a mell miatti elégedetlenség komplexusok kialakulásához vezet. Mi utánajártunk, hogy reálisak-e félelmeink, és hogy az ellenkező nem szemében milyen lehet a tökéletes forma és méret. Tovább»

A 14 éves tini mellnagyobbítás helyett inkább a tanulásra koncentrálna

2012. szeptember 13. csütörtök 15:51-kor posztolta Plasztika blog admin


Britney Marshall ás anyjaMegdöbbentő hír járta be a sajtót a Marshall család hóbortjáról, akik szinte hobbiként űzik melleik plasztikáztatását. Az édesanya hordja a családban a nadrágot, ő tömte tele lányai fejét a mellplasztika fontosságával. A családnak csak egyetlen hölgy tagja van, aki nem ért egyet a női családfő véleményévek, a 14 éves Britney, neki leginkább a tanuláson és iskolai eredményein jár az esze. Tovább»

Mellrák diagnosztika hőérzékelővel

2012. augusztus 17. péntek 10:51-kor posztolta Plasztika blog admin


mell önvizsgálataA mellrák korai felismerését elősegítő, folyékony kristályos hőérzékelő eljárást fejlesztettek ki Lengyelországban. Az módzser beavatkozás-mentes, és az ultrahangos és a mammográfiás szűrővizsgálatok kiegészítésére szolgál. Az új fejlesztés előnye, hogy egyáltalán nem ártalmas, nincs mellékhatása , és a röntgenvizsgálatokkal szemben korlátlan mennyiségben megismételhető, ezt klinikai tesztek is bizonyították. Tovább»

Mellformáló fehérneműk

2012. augusztus 15. szerda 12:15-kor posztolta Plasztika blog admin


mellformáló melltartóMinden nő nagy figyelmet szentel a külsejére. Fontos a jó smink, frizura, összehangolt öltözködés és kiemelt figyelmet érdemel a nőiesség egyik szimbóluma is, a dekoltázs. A vonzóbb megjelenésért igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni kebleinkből. A dekoltázst leggyorsabban egy jól megválasztott melltartóval formázhatjuk kedvünkre. A jó melltartó megtartja, kiemeli, kisebbíti, vagy éppen, ha azt szeretnénk, akkor nagyobbítja a mellet. Viszont fontos, hogy a megfelelő melltartót válasszuk ki a kívánt optikai hatás elérése sérdekében. Tovább»

Kezünkben a mellrák genetikai térképe

2012. augusztus 2. csütörtök 10:00-kor posztolta Plasztika blog admin


mellrákAz Egészségügyi Világszervezet adatai szerint évente több mint 450.000 nő hal meg emlőrákban, amely a hölgyek körében az összes daganatos elhalálozás 16%-át teszi ki. Azonban reméljük, hogy a tudomány egyszer eljut oda, hogy ez a szám, ha nem is lesz soha nulla, egyjegyűvé váljon. Ez talán nincs már olyan messze, mert a Cambridge-i Sanger Intézet kutatóinak köszönhetően a mellrák már korai, kialakulási is fázisban felismerhető lesz, és hatékonyabban kezelhetővé válik. Tovább»

Hogyan végezzünk mell önvizsgálatot?

2012. június 26. kedd 10:00-kor posztolta Plasztika blog admin


mell önvizsgálatA mellrák a leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. Különösen 35 éves kor felett a női mellen megjelenhetnek bizonyos változások, korábban nem tapasztalt tünetek. Többségüknél nem áll komolyabb egészségügyi probléma a háttérben, de az a biztos, ha ezekre oda kell figyelnünk és szakemberhez kell fordulnunk, mert a változások adott esetben rákos folyamatra is utalhatnak. Mi magunk is sokat tehetünk annak érdekében, hogy minél előbb felismerjük a problémát: végezzünk mell önvizsgálatot. Tovább»

Mellformáló fehérneműk

2012. június 22. péntek 14:42-kor posztolta Plasztika blog admin

Minden hölgy nagy figyelmet szentel a külsejére. Fontos a jó smink, frizura, összehangolt öltözködés és kiemelt figyelmet érdemel a nőiesség egyik szimbóluma is a dekoltázs. A vonzóbb megjelenésért igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni kebleinkből. A dekoltázst leggyorsabban egy jó melltartóval formázhatjuk kedvünkre. A jól megválasztott melltartó megtartja, kiemeli, kisebbíti, vagy éppen, ha azt szeretnénk, akkor nagyobbítja a mellet. Viszont fontos, hogy a megfelelő melltartót válasszuk ki a kívánt optikai hatás elérése szempontjából. Tovább»