Pixee Fox újabb őrülete, a „Barbie-vagina”

2017. július 27. csütörtök 12:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy baba mindenhol! Az alakját Jessica Rabbit (Roger nyúl a pácban) ihlette, míg orrát és fülét a Disney hercegnő Giselle (Bűbáj) inspirálta.

Tovább»

Ne szégyellje a kisajak plasztikát

2017. június 21. szerda 16:28-kor posztolta Plasztika blog admin

Nagyon sok nő elégedetlen intim testrészével és sokan ezt nyíltan felvállalják. Napjainkban sokkal nyitottabban beszélünk róla és keresünk rá megoldást, mint évtizedekkel ezelőtt és egyre többen vállalnak intimplasztikai beavatkozást.

Tovább»

„Barbie-vaginát” akarok

2017. április 13. csütörtök 13:43-kor posztolta Plasztika blog admin

lsőre furcsán hangozhat, de egyre több nő szeretne Barbie vaginát! Az internet okolható nagyrészt ezért az új divat irányzatért. De nézzük, miről is van szó pontosan?!

Tovább»

Új trendek a fiatalságiparban

2017. március 24. péntek 12:44-kor posztolta Plasztika blog admin

A trendek folyamatosan változnak, újabb és újabb módszerekkel bővülnek a szépészeti beavatkozások és bővül az esztétikai beavatkozásokhoz kiválasztott testtájékok listája is. Nincs ez másként a plasztikai beavatkozásokkal sem, nagyon sok nő és férfi plasztikáztat, és egyre népszerűbbek a saját zsírral történő töltések.

Tovább»

Intimplasztikai beavatkozások

2017. február 24. péntek 16:56-kor posztolta Plasztika blog admin

Nagyon sokfajta plasztikai beavatkozás van már, amire az ember fel sem kapja a fejét olyan gyakori. A mellnagyobbítás és az ajakfeltöltés napjainkban már teljesen megszokott, sőt a fenékimplantátum és a bikinihíd hallatán sem vonjuk fel kérdőn a szemöldökünket. Vannak azonban kevésbé elterjedt beavatkozások, a paletta folyamatosan új színekkel gazdagodik.

Tovább»

Mikor van szükség hüvelyplasztikára?

2012. november 27. kedd 15:21-kor posztolta Plasztika blog admin


inkontinencia hüvelyplasztikaAz inkontinenciával foglalkozó cikkükben említést tettünk már a hüvelyplasztikáról. A hüvelyplasztika szó hallatán sokan helytelenül és indokolatlanul támadják ezt az eljárást, vagy épp összekeverik a szűzhártya plasztikával… ami még véletlenül sem ugyanaz! Azoknak a nők, akik a hüvelyplasztika mellett döntenek, igen is nyomós okaik vannak, és komoly egészségügyi probléma állhat a háttérben. Senki más nem tudhatja ezt jobban, mint ők. Tovább»

A tabunak számító cseppek - inkontinencia

2012. november 23. péntek 15:15-kor posztolta Plasztika blog admin


inkontinencia hüvelyplasztikaAz inkontinencia egy kellemetlen, az életminőséget nagyban befolyásoló betegség. Talán nem is gondolnánk, hogy a népesség 10%-át érinti ez a nem csupán egészségügyi, hanem szociális probléma. Főként a változókorban lévő hölgyek betegsége, de férfiakat sem kíméli. Az érintettek nehezen beszélnek róla, pedig van rá megoldás! Tovább»

Kérem vissza a szüzességem!

2012. október 26. péntek 17:22-kor posztolta Plasztika blog admin


hüvelyszűkítő krémÉles vitát váltott ki Indiában egy új termék: a hüvelyszűkítő krém, de főként annak nyílt reklámozása. A közvélemény úgy gondolja, hogy a lányok a termék hatására felelőtlenebbül fognak viselkedni, hiszen szüzességüket eddig férjüknek tartogatták. Tovább»

A G-pont feltöltés

2012. július 19. csütörtök 14:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Újabb eljárással bővült a plasztikai sebészet választéka, hiszen a hüvelyplasztika, kisajakplasztika, szeméremdomb korrekció vagy a szűzhártya rekonstrukció mellett már a G-pont feltöltése is helyet kap az intimplasztika szolgáltatások között. Viszont ez az eljárás alaposan megosztja a közvéleményt. Magának az erogén zónának a létezése orvos-szakmailag nem elfogadott, a nők többsége csak hírből ismeri, ebből kiindulva az eljárás is csak azoknak ígér dupla örömöt, akiknek amúgy is volt már részük G-ponti orgazmusban. Tovább»

Intim tisztálkodás – nem visszük-e túlzásba?!

2012. június 27. szerda 10:00-kor posztolta Plasztika blog admin


intim tisztálkodásMa, amikor olyan sokat foglalkozunk szépségünkkel, arcunk egészségével, bőrünk ápolásával, miért ne fordítanánk nagyobb figyelmet intim területeinkre?! A trend, az alap elvárás a nőkkel szemben a tisztaság, a kellemes illat és a frissesség… minden szempontból – vagyis még a legintimebb részeken is! Ezért mára már nagy népszerűségre tettek szert a különböző női higiéniás termékek, mint az intim lemosók, hüvelyöblítők. Egyes fürdőszobák állandó kellékei lettek, de vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy mi is ezeknek az előnye vagy hátránya? A hüvelyöblítés a jól ápoltsághoz hozzátartozik vagy az egészségmegőrzés része? Nem avatkozunk-e túlságos is bele természetes intim és hüvelyi flóránkba? A szakemberek véleménye eltér azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e hüvelyöblítőket használni, és ha igen, milyen gyakorisággal. Tovább»