Az ajaknagyobbítás lehetőségei

2016. július 12. kedd 15:41-kor posztolta Plasztika blog admin

A plasztikai sebész által végzett ajaknagyobbítás módszerét mutatjuk most be, mely hosszútávon tartós, valamint hatékony eredményt biztosít. Ha plasztikai sebészeti ajaknagyobbítást tervez, akkor mindenképp érdemes tovább olvasnia a cikkünket, hiszen számos lehetőség közül lehet választani. Tovább»

Fenékplasztika – az új trend

2016. március 2. szerda 11:48-kor posztolta Plasztika blog admin

Magyarországon még kevésbé elterjedt, de nyugaton igen divatos eljárás a fenékplasztika, a fenékformálás. A popsztárok hatásának tulajdonítható, hogy az amerikai nők közül egyre többen vágynak nagyobb fenékre. De ezt példázza a Pippa Middleton fenékláz is.

Tovább»

Vezető implantátumgyártók: Silimed

2012. szeptember 27. csütörtök 14:57-kor posztolta Plasztika blog adminMellimplantátum SilimedIntézetünkben
fontosnak tartjuk, hogy a legjobb és legbiztonságosabb anyagokkal és fogyó eszközökkel dolgozzunk, így csak FDA minősítéssel és CE jelzéssel rendelkező implantátumokat használunk. Csak 3 olyan implantátumgyártó létezik, mely megfelel minden kritériumnak, mégpedig a Mentor, a Silimed és az Allergan. 3 részes cikksorozatunkban ezekről a cégekről, történetükről szeretnénk egy rövid ismertetőt összeállítani, mostani részben a brazil Silimedet vettük górcső alá. Tovább»

FDA, CE – mindannyian ismerjük a jelentését? Nem? Majd most!

2012. szeptember 14. péntek 15:59-kor posztolta Plasztika blog admin


FDAA plasztikai sebészeti konzultáción az implantátummal kapcsolatban elhangozhat az, hogy az implantátumok amerikai és európai hatósági jelzéssel is rendelkeznek. Ezt pácienseink felé mi is fontosnak tartjuk kommunikálni. De vajon mindenki tisztában van azzal, hogy ez mit jelent és miért olyan fontos ez egy implantátum esetében?! Mi is az, az FDA vagy CE?! Tovább»

Fenékplasztika - a különleges plasztikai beavatkozás

2012. július 5. csütörtök 15:00-kor posztolta Plasztika blog admin

Magyarországon még kevésbé elterjedt, de nyugaton igen divatos eljárás a fenékplasztika, a fenékformálás. Ezt példázza a Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője óta kitört Pippa Middleton fenékláz is. Tovább»

A mellimplantátumokról általában

2012. május 7. hétfő 12:55-kor posztolta Plasztika blog admin

Korábban már foglalkoztunk a mellimplantátumok kialakulásával és fejlődésével. Most – bár rengeteget lehetne írni az implantátumokról – egy kis összefoglalót állítottunk össze, melynek segítségével olvasóink talán jobban eligazodnak az implantátumok világában. Tovább»

A mellimplantátum és a limfóma

2011. október 26. szerda 17:02-kor posztolta Plasztika blog admin

Sok mindennel próbálták már összefüggésbe hozni a mellimplantátumokat, ugyanúgy mint a limfómát, legutóbb e kettő közötti kapcsolatot vizsgálta a RAND non-profit szervezet, amelyről a Plastic and Reconstructive Surgery áprilisi számában közölt tanulmány számol be. A megjelent elemzés elsősorban azt vizsgálta, hogy lehet-e szerepe a mellimplantátumoknak a limfóma kialakulásában. Mindenkit megnyugtatunk, hogy nincs, de azért nézzük a tényeket. Tovább»

Emlődaganat után újra nőnek lenni – a rekonstrukciós mellplasztika

2011. augusztus 15. hétfő 10:24-kor posztolta Plasztika blog admin

A női keblek központi szerepét nem kell nagyon magyarázni. Mind funkcióját (csecsemő táplálása), mind szexuális vonatkozását tekintve kiemelt szerepe van (nem csak) a nők életében. Az egészséges és gyönyörű mell minden nőnek fontos, a nőiesség szimbóluma, amely növeli az önbizalmat, és nagyban hozzájárul a pozitív életszemlélethez. Amikor mellrákot diagnosztizálnak, akkor egy teljesen új élethelyzettel konfrontálódunk, ráadásul rövid időn belül sok döntést kell meghoznunk.

Tovább»

Szilikon allergia

2011. július 27. szerda 16:50-kor posztolta Plasztika blog admin

Intézetünkben gyakran találkozunk azzal a kérdéssel, hogy vajon a szilikon implantátum okozhat-e allergiát. Mi történik, ha allergiásak vagyunk a szilikonra? Befolyásolja a plasztikai beavatkozás lehetőségét és a beültetett implantátumot?

Tovább»

Rosszul sikerült mellplasztika segítheti az FBI-t

2011. április 12. kedd 11:05-kor posztolta Plasztika blog admin

Az FBI egy szivárgó mellimplantátumtól reméli, hogy segítségével elfoghatja a 10 legkörözöttebb bűnöző listáján szereplő James „Whitey” Bulgert. A hatóságok világszerte arra hívták fel a plasztikai sebészek figyelmét, hogy a bűnöző és a rosszul sikerült beültetésen átesett élettársa várhatóan bejelentkezik valahová korrekciós műtétre. Tovább»