Hasplasztika és zsírleszívás jelentősen növeli az önbecsülést

2017. augusztus 23. szerda 12:01-kor posztolta Plasztika blog admin

A Plastic and Reconstructive Surgery című szaklapban beszámoltak egy kutatási eredményről, miszerint a zsírleszívás és/vagy hasplasztika jelentősen növeli a páciensek önbecsülését és javítja az életminőségét. Nézzük meg a részleteket!

Tovább»

Szemkörnyék fiatalítás szén-dioxiddal!

2017. január 11. szerda 11:11-kor posztolta Plasztika blog admin

Elsőre biztos furcsán hangzik, netán veszélyesnek is, de Dr. Lisa Zdinak plasztikai sebész azon dolgozik New York-i klinikáján, hogy a hialuronsavas módszer mellett a szén-dioxidos arckezelés is elterjedjen.

Tovább»

Egészséges a nagy fenék?!

2016. június 8. szerda 15:17-kor posztolta Plasztika blog admin

J. Lo formás hátsója évek óta minden nő áhított vágya, Kim Kardashian hatalmas feneke szintén nagyot robbantott az interneten, még idén is tovább folytatódik a kerek hátsók divathulláma. Jó hír a nagy fenék kedvelőinek: kutatás bizonyítja, hogy egészséges is! Tovább»

62 évesen új nőt faragott magából 7 millió forintból

2016. január 26. kedd 12:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Linda OwenNyugdíjba vonulás után a legtöbb mama és papa az unokáival van elfoglalva, kertészkedik, kötöget, süt-főz, a hobbijának él. Linda Owen úgy gondolta, a nagymama szerepnek nem feltétlenül elengedhetetlen kelléke a nagymamás megjelenés, a kötött kardigán, az ősz konty és a dauer. 7 millió forint értékben válogatott magának a különböző plasztikai és más beavatkozások közül, és vált így szupernagyivá.

Tovább»

A magyar férfiak és a plasztika

2016. január 21. csütörtök 13:45-kor posztolta Plasztika blog admin

Megtudtuk „Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól” c. cikkünkből, hogy hogyan gondolkoznak a brit férfiak a botox kezelésről és más plasztikai beavatkozásról, de kíváncsiak voltunk, mi a helyzet a mi magyar férfijainkkal a plasztikai sebészet terén.

Tovább»

Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól

2016. január 14. csütörtök 16:10-kor posztolta Plasztika blog admin

A kozmetikai, esztétikai kezelések leginkább a nők körében domináltak. Múlt időben. A Yorkshire Post cikke alapján ugyanis manapság növekszik azoknak a férfiak a száma, akik – a korosodó celebekkel az élen – nem tudnak, vagy nem is akarnak méltóságteljesen, de legfőképpen a természetre bízva megöregedni. Ehelyett csatlakoznak feleségeikhez, vagy épp barátnőjükhöz egy botox kezelésre, ráncfeltöltésre, kémiai hámlasztásra vagy egyéb fiatalító eljárásra.

Tovább»

Amikor a has gömbölyödik – hasplasztika várandósság után

2016. január 5. kedd 12:46-kor posztolta Plasztika blog admin


Egy nő életében a legfontosabb és legnagyobb esemény, amikor kiderül, hogy kisbabát vár, majd a várandósság időszaka és végül az aprócska csoda, egy új élet megszületése. Ugyanakkor testünkben és lelkünkben is komoly folyamatok játszódnak le a hormonális változások hatására.

Tovább»

Plasztikai műtétek férfiaknak

2015. december 8. kedd 13:20-kor posztolta Plasztika blog admin

A férfiak a nőkhöz hasonlóan tökéletesebb külsőre, formásabb testre vagy fiatalabb megjelenésre vágynak. Ma már a kozmetikában, a pedikűrösnél éppúgy találkozhatunk az erősebb nem képviselőivel, mint a plasztikai sebésznél.

Tovább»

Férfi plasztika

2015. december 4. péntek 12:22-kor posztolta Plasztika blog admin

Egy régi mondás úgy tartja, hogyha egy férfi csak egy fokkal szebb az ördögnél, már gyönyörű. Korábbi századokban elsősorban a nők feladata volt, hogy csinosak és szépek legyenek, ezáltal pedig kelendőbbek. A XXI. században viszont a szépség már nem csak a nőknek fontos.

Tovább»

Télen vagy nyáron legyen plasztikai műtétünk?

2015. november 10. kedd 16:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Amikor megszületett bennünk a döntés, hogy plasztikai beavatkozást veszünk igénybe, érdemes végig gondolni, hogy mikor is kerüljön sor a nagy napra. Melyik hónap vagy évszak a legideálisabb egy plasztikai beavatkozás elvégzésére. Télen vagy nyáron legyen plasztikai műtétünk? Összegyűjtöttük az érveket és tényeket.

Tovább»