Új trendek a fiatalságiparban

2017. március 24. péntek 12:44-kor posztolta Plasztika blog admin

A trendek folyamatosan változnak, újabb és újabb módszerekkel bővülnek a szépészeti beavatkozások és bővül az esztétikai beavatkozásokhoz kiválasztott testtájékok listája is. Nincs ez másként a plasztikai beavatkozásokkal sem, nagyon sok nő és férfi plasztikáztat, és egyre népszerűbbek a saját zsírral történő töltések.

Tovább»

Intimplasztikai beavatkozások

2017. február 24. péntek 16:56-kor posztolta Plasztika blog admin

Nagyon sokfajta plasztikai beavatkozás van már, amire az ember fel sem kapja a fejét olyan gyakori. A mellnagyobbítás és az ajakfeltöltés napjainkban már teljesen megszokott, sőt a fenékimplantátum és a bikinihíd hallatán sem vonjuk fel kérdőn a szemöldökünket. Vannak azonban kevésbé elterjedt beavatkozások, a paletta folyamatosan új színekkel gazdagodik.

Tovább»

Kim Kardashian intim lézerezése

2016. augusztus 4. csütörtök 14:33-kor posztolta Plasztika blog admin

Khloé Kardashian saját nevével fémjelzett reality showjában elárulta, hogy a Kardashian-família női tagjai, Kimmel az élen intim lézeres beavatkozásnak vetették alá magukat. Tovább»

Mikor van szükség hüvelyplasztikára?

2012. november 27. kedd 15:21-kor posztolta Plasztika blog admin


inkontinencia hüvelyplasztikaAz inkontinenciával foglalkozó cikkükben említést tettünk már a hüvelyplasztikáról. A hüvelyplasztika szó hallatán sokan helytelenül és indokolatlanul támadják ezt az eljárást, vagy épp összekeverik a szűzhártya plasztikával… ami még véletlenül sem ugyanaz! Azoknak a nők, akik a hüvelyplasztika mellett döntenek, igen is nyomós okaik vannak, és komoly egészségügyi probléma állhat a háttérben. Senki más nem tudhatja ezt jobban, mint ők. Tovább»

A tabunak számító cseppek - inkontinencia

2012. november 23. péntek 15:15-kor posztolta Plasztika blog admin


inkontinencia hüvelyplasztikaAz inkontinencia egy kellemetlen, az életminőséget nagyban befolyásoló betegség. Talán nem is gondolnánk, hogy a népesség 10%-át érinti ez a nem csupán egészségügyi, hanem szociális probléma. Főként a változókorban lévő hölgyek betegsége, de férfiakat sem kíméli. Az érintettek nehezen beszélnek róla, pedig van rá megoldás! Tovább»

Kérem vissza a szüzességem!

2012. október 26. péntek 17:22-kor posztolta Plasztika blog admin


hüvelyszűkítő krémÉles vitát váltott ki Indiában egy új termék: a hüvelyszűkítő krém, de főként annak nyílt reklámozása. A közvélemény úgy gondolja, hogy a lányok a termék hatására felelőtlenebbül fognak viselkedni, hiszen szüzességüket eddig férjüknek tartogatták. Tovább»