Mikor van szükség hüvelyplasztikára?

2012. november 27. kedd 15:21-kor posztolta Plasztika blog admin


inkontinencia hüvelyplasztikaAz inkontinenciával foglalkozó cikkükben említést tettünk már a hüvelyplasztikáról. A hüvelyplasztika szó hallatán sokan helytelenül és indokolatlanul támadják ezt az eljárást, vagy épp összekeverik a szűzhártya plasztikával… ami még véletlenül sem ugyanaz! Azoknak a nők, akik a hüvelyplasztika mellett döntenek, igen is nyomós okaik vannak, és komoly egészségügyi probléma állhat a háttérben. Senki más nem tudhatja ezt jobban, mint ők. Tovább»

Előzzük meg a hüvely gombás fertőzését

2012. július 9. hétfő 11:00-kor posztolta Plasztika blog admin


betegség megelőzésA hüvelyfolyás és hüvelygyulladás a leggyakoribb nőgyógyászati problémák közé tartozik. Az esetek nagy részében ezt hüvelygomba (Candida) okozza. Bár szervezetünkben a gombák természetes módon jelen vannak, túlzott elszaporodásuk gyulladáshoz vezet. Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amikkel tehetünk a hüvely egészséges állapotának megtartásáért. Tovább»

Intim tisztálkodás – nem visszük-e túlzásba?!

2012. június 27. szerda 10:00-kor posztolta Plasztika blog admin


intim tisztálkodásMa, amikor olyan sokat foglalkozunk szépségünkkel, arcunk egészségével, bőrünk ápolásával, miért ne fordítanánk nagyobb figyelmet intim területeinkre?! A trend, az alap elvárás a nőkkel szemben a tisztaság, a kellemes illat és a frissesség… minden szempontból – vagyis még a legintimebb részeken is! Ezért mára már nagy népszerűségre tettek szert a különböző női higiéniás termékek, mint az intim lemosók, hüvelyöblítők. Egyes fürdőszobák állandó kellékei lettek, de vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy mi is ezeknek az előnye vagy hátránya? A hüvelyöblítés a jól ápoltsághoz hozzátartozik vagy az egészségmegőrzés része? Nem avatkozunk-e túlságos is bele természetes intim és hüvelyi flóránkba? A szakemberek véleménye eltér azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e hüvelyöblítőket használni, és ha igen, milyen gyakorisággal. Tovább»