62 évesen új nőt faragott magából 7 millió forintból

2016. január 26. kedd 12:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Linda OwenNyugdíjba vonulás után a legtöbb mama és papa az unokáival van elfoglalva, kertészkedik, kötöget, süt-főz, a hobbijának él. Linda Owen úgy gondolta, a nagymama szerepnek nem feltétlenül elengedhetetlen kelléke a nagymamás megjelenés, a kötött kardigán, az ősz konty és a dauer. 7 millió forint értékben válogatott magának a különböző plasztikai és más beavatkozások közül, és vált így szupernagyivá.

Tovább»

62 évesen új nőt faragott magából, 7 millió forintból „kezdett új életet”

2012. október 15. hétfő 11:29-kor posztolta Plasztika blog admin


Linda Owen teljes átalakulásNyugdíjba vonulás után a legtöbb nagymama és nagypapa az unokáival tölti a legtöbb idejét, kertészkedik, kötöget, süt-főz, a hobbijának él. Linda Owen úgy gondolta, a nagymama szerepnek nem feltétlenül elengedhetetlen kelléke a nagymamás megjelenés, a kötött kardigán, az ősz konty és a dauer. 7 millió forint értékben válogatott magának a különböző plasztikai és más szépészeti beavatkozások közül, és vált így szupernagyivá. Tovább»

Schmuck Andor plasztikai beavatkozásokat támogatna

2012. augusztus 27. hétfő 13:48-kor posztolta Plasztika blog admin


Schmuck AndorRemek dolog, ha rászánjuk magunkat, hogy megszabaduljunk fölösleges kilóinktól, hiszen így nem csupán megjelenésünkön, egészségi állapotunkon is javíthatunk. Azonban sok esetben, nagy mértékű fogyás esetén szükség lehet plasztikai sebész segítségére, hogy a bőrünk visszanyerje eredeti feszességét. Schmuck Andor is átesett egy ilyen beavatkozáson, és hogy sorstársait támogassa, alapítvány létrehozását tervezi a hasonló jellegű műtétek finanszírozására. Tovább»

Testsúlycsökkentő eljárásaink

2012. július 4. szerda 14:40-kor posztolta Plasztika blog admin


túlsúly bmiA túlsúly bizonyítottan a jelen és a jövő egyik legjelentősebb egészségügyi problémája. A WHO adatai szerint az elhízás és a túlsúly a dohányzás után a második legfontosabb, megelőzhető kockázati tényező. Tovább»