A szuperegészséges fogyasztó joghurt

2016. szeptember 16. péntek 15:00-kor posztolta Plasztika blog admin

A joghurt igazi szuperétel, mert a benne lévő sok kalciumnak köszönhetően képes a zsírtömeg csökkentésére.

Tovább»

Növényi viagra, a nők karcsúsítószere

2016. április 1. péntek 12:06-kor posztolta Plasztika blog admin

A yohimbe egy Nyugat-Afrikában, Kongóban és Kamerunban őshonos örökzöld fa, kérgét régóta használják különböző betegségek kezelésére, többek között potencia zavarra is.  Tovább»

62 évesen új nőt faragott magából 7 millió forintból

2016. január 26. kedd 12:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Linda OwenNyugdíjba vonulás után a legtöbb mama és papa az unokáival van elfoglalva, kertészkedik, kötöget, süt-főz, a hobbijának él. Linda Owen úgy gondolta, a nagymama szerepnek nem feltétlenül elengedhetetlen kelléke a nagymamás megjelenés, a kötött kardigán, az ősz konty és a dauer. 7 millió forint értékben válogatott magának a különböző plasztikai és más beavatkozások közül, és vált így szupernagyivá.

Tovább»

62 évesen új nőt faragott magából, 7 millió forintból „kezdett új életet”

2012. október 15. hétfő 11:29-kor posztolta Plasztika blog admin


Linda Owen teljes átalakulásNyugdíjba vonulás után a legtöbb nagymama és nagypapa az unokáival tölti a legtöbb idejét, kertészkedik, kötöget, süt-főz, a hobbijának él. Linda Owen úgy gondolta, a nagymama szerepnek nem feltétlenül elengedhetetlen kelléke a nagymamás megjelenés, a kötött kardigán, az ősz konty és a dauer. 7 millió forint értékben válogatott magának a különböző plasztikai és más szépészeti beavatkozások közül, és vált így szupernagyivá. Tovább»

Fogyásunk doppingszere az L-Karnitin

2012. október 12. péntek 16:40-kor posztolta Plasztika blog admin


fogyásManapság egyre többen építik be a napi rutinba a helyes táplálkozás alapszabályait, rendszeresen mozognak, és odafigyelnek a megfelelő folyadékbevitelre is. A megreformált életmód nem csak egészségünkre hat pozitívan, testünk is formásabb lesz tőle. Mindannyian fitt, karcsú és ízlésesen formás testre vágyunk. Rengeteget tehetünk a fent említett módszerek napirendünkbe iktatásával annak érdekében, hogy a kívánt sziluettet elérjük, azonban a várt hatást felgyorsíthatjuk a L-karnitin segítségével. Remek zsírégető hatása mellet igen pozitívan hat szívünkre, bőrünkre és érrendszerünkre is egyaránt! Tovább»

Elhízás ellen védőoltás?!

2012. szeptember 18. kedd 14:30-kor posztolta Plasztika blog admin


injekcióKutatók kifejlesztettek egy olyan védőoltást, amely elhízás ellen véd. Ez a csodákat ígérő találmány állítólag még akkor is hat, ha kalóriadúsan étkezünk. Manapság az egészség és boldogság mellett már az alapvető vágyaink közé sorolható az esztétikus megjelenés és a karcsúság is. Ez a felfedezés igen egyszerűen, lemondások nélkül ígér megoldást súlyproblémáinkra! Tovább»

Testsúlycsökkentő eljárásaink

2012. július 4. szerda 14:40-kor posztolta Plasztika blog admin


túlsúly bmiA túlsúly bizonyítottan a jelen és a jövő egyik legjelentősebb egészségügyi problémája. A WHO adatai szerint az elhízás és a túlsúly a dohányzás után a második legfontosabb, megelőzhető kockázati tényező. Tovább»

A túlsúly és hatása

2012. július 3. kedd 12:28-kor posztolta Plasztika blog admintúlsúly bmiA túlsúly bizonyítottan a jelen és a jövő egyik legjelentősebb egészségügyi problémája. A WHO adatai szerint a túlsúly és az elhízás a második legfontosabb megelőzhető kockázati tényező a dohányzás után. A fejlett országokban a túlsúlyos és elhízott emberek aránya ötévente megduplázódik. Magyarországon a felnőtt lakosság körülbelül 40 százaléka túlsúlyos (BMI 25-30 között van) és kb. 20 százaléka elhízott (BMI 30 felett). Tovább»