Új trendek a fiatalságiparban

2017. március 24. péntek 12:44-kor posztolta Plasztika blog admin

A trendek folyamatosan változnak, újabb és újabb módszerekkel bővülnek a szépészeti beavatkozások és bővül az esztétikai beavatkozásokhoz kiválasztott testtájékok listája is. Nincs ez másként a plasztikai beavatkozásokkal sem, nagyon sok nő és férfi plasztikáztat, és egyre népszerűbbek a saját zsírral történő töltések.

Tovább»

Intimplasztikai beavatkozások

2017. február 24. péntek 16:56-kor posztolta Plasztika blog admin

Nagyon sokfajta plasztikai beavatkozás van már, amire az ember fel sem kapja a fejét olyan gyakori. A mellnagyobbítás és az ajakfeltöltés napjainkban már teljesen megszokott, sőt a fenékimplantátum és a bikinihíd hallatán sem vonjuk fel kérdőn a szemöldökünket. Vannak azonban kevésbé elterjedt beavatkozások, a paletta folyamatosan új színekkel gazdagodik.

Tovább»

Superman őrület

2016. június 24. péntek 14:16-kor posztolta Plasztika blog admin

A Marvel szuperhősök továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy a fiúk nagy része példaképként tekint rájuk. Ezzel nincs is semmi gond, egészen addig, míg valaki túlzásokba nem esik és mindent megtesz azért, hogy kedvenc szuperhősére hasonlítson. Tovább»

Egészséges a nagy fenék?!

2016. június 8. szerda 15:17-kor posztolta Plasztika blog admin

J. Lo formás hátsója évek óta minden nő áhított vágya, Kim Kardashian hatalmas feneke szintén nagyot robbantott az interneten, még idén is tovább folytatódik a kerek hátsók divathulláma. Jó hír a nagy fenék kedvelőinek: kutatás bizonyítja, hogy egészséges is! Tovább»

Fenékplasztika – az új trend

2016. március 2. szerda 11:48-kor posztolta Plasztika blog admin

Magyarországon még kevésbé elterjedt, de nyugaton igen divatos eljárás a fenékplasztika, a fenékformálás. A popsztárok hatásának tulajdonítható, hogy az amerikai nők közül egyre többen vágynak nagyobb fenékre. De ezt példázza a Pippa Middleton fenékláz is.

Tovább»

Amerika legnagyobb fenekű nője felfedi titkát

2012. november 7. szerda 14:04-kor posztolta Plasztika blog admin


túlzásba vitt fenékplasztikaVanity Wonder „Utcai plasztika” címmel megjelentetett egy könyvet, melyet az illegális szépészeti beavatkozásokról írt. Vanity csaknem 15 ezer dollárt költött már fenékinjekciókra. A kétgyermekes édesanya most úgy döntött, hogy könyvében lerántja a leplet a feketepiac kozmetikai eljárásairól, amelyeknek ő is alávetette magát. Tovább»

Fenékformáló push-up fehérneműk

2012. augusztus 16. csütörtök 12:25-kor posztolta Plasztika blog admin


fenékformáló fehérneműA fehérnemű megjelenésekor még egészen bokáig értek a női bugyik, majd ezek fokozatosan rövidültek. A rengeteg változáson és újításon átesett fehérnemű a nagymama-bugyiból eljutott a tangáig, így ma már olyan darabokat is találhatunk, melyek három kicsiny pántból állnak. Sőt, ha szeretnénk, akkor akár ehető darabokat is vásárolhatunk. Eleinte leginkább arra törekedtek, hogy minél mutatósabb darabokat dobjanak piacra, de a hatvanas évektől felmerült a kényelmi szempont. Később megalkották az alakot formáló bugyikat is, ezek egyik igen új változata a fenékformáló push up fehérnemű, amelyet talán a celeb világ ihletett. Tovább»

Fenékformáló push-up fehérneműk

2012. augusztus 3. péntek 10:10-kor posztolta Plasztika blog admin


fenékformáló fehérneműA fehérnemű megjelenésekor még egészen bokáig értek a női bugyik, majd ezek fokozatosan rövidültek. A számos változáson és újításon átesett fehérnemű a nagymama-bugyiból eljutott a tangáig, így ma már akár három kicsiny pántból álló darabok is léteznek. Sőt ha szeretnénk, akkor akár ehető darabokhoz is hozzájuthatunk. Eleinte leginkább arra törekedtek, hogy minél mutatósabb darabokat dobjanak piacra, de a hatvanas évektől felmerült a kényelmi szempont. Később megalkották az alakot formáló bugyikat is, ezek egyik igen új változata a fenékformáló push up fehérnemű, amelyet talán a celeb világ ihletett. Tovább»

Fenékplasztika - a különleges plasztikai beavatkozás

2012. július 5. csütörtök 15:00-kor posztolta Plasztika blog admin

Magyarországon még kevésbé elterjedt, de nyugaton igen divatos eljárás a fenékplasztika, a fenékformálás. Ezt példázza a Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője óta kitört Pippa Middleton fenékláz is. Tovább»