A gyógyító víz – gyógyvizeink

2013. február 14. csütörtök 17:34-kor posztolta Plasztika blog admin

A hűvös, borongós, őszi idő megérkeztével jól eshet egy jó meleg fürdő. Ha ez a fürdő még egészséges is, annál nincs jobb párosítás! Amennyiben tehetjük, télen keressünk fel egy-két alkalommal egy gyógyfürdőt, hogy ne csak a nyári pancsolást idézzük fel, hanem gyógyuljunk is.

Tovább»

Étkezésünk befolyásolja mellünk növekedését!?

2012. december 21. péntek 10:40-kor posztolta Plasztika blog admin


mellméter mellrákA legújabb kutatások szerint már a gyermekkorban bevezetett étrend is kihat a mellek növekedésére, s az emlődaganat kialakulásának rizikójára is. A programban résztvevő kutatócsoport arra a megállapításra jutott, hogy a gyermekkori étkezési szokások, akár a szervezet ösztrogéntermelésétől függetlenül is, növelhetik az emlőrák kialakulásának kockázatát. Tovább»

Fogyásunk doppingszere az L-Karnitin

2012. október 12. péntek 16:40-kor posztolta Plasztika blog admin


fogyásManapság egyre többen építik be a napi rutinba a helyes táplálkozás alapszabályait, rendszeresen mozognak, és odafigyelnek a megfelelő folyadékbevitelre is. A megreformált életmód nem csak egészségünkre hat pozitívan, testünk is formásabb lesz tőle. Mindannyian fitt, karcsú és ízlésesen formás testre vágyunk. Rengeteget tehetünk a fent említett módszerek napirendünkbe iktatásával annak érdekében, hogy a kívánt sziluettet elérjük, azonban a várt hatást felgyorsíthatjuk a L-karnitin segítségével. Remek zsírégető hatása mellet igen pozitívan hat szívünkre, bőrünkre és érrendszerünkre is egyaránt! Tovább»

Fiatalító répa a szabadgyökök gyilkosa

2012. október 3. szerda 16:49-kor posztolta Plasztika blog admin


egészséges táplálkozás - sárgarépaA sárgarépáról sokaknak legelőször egy gyermekkorunkban sokat hallott mondat jut eszébe: „minél több répát eszel, annál jobban tudsz majd fütyülni”. Ez a mese napjainkban is jól bevált módszer a kicsiknél, amit annak érdekében vetünk be, hogy rávegyük őket ennek a vitamindús zöldségnek a fogyasztására. De miért is van erre szükség, miért jó ez nekünk? Most megtudhatjuk! Tovább»

5 legegészségtelenebb női szokás, avagy „tárgyi tévedéseink”

2012. augusztus 10. péntek 18:31-kor posztolta Plasztika blog admin


magas sarokEgy egészséges életmóddal foglalkozó angol netes portál összegyűjtötte a 10 leggyakoribb olyan női szokást, amely kifejezetten ártalmas az egészségünkre nézve. Nézzük ezek közül elsőként az 5 „tárgyi tévedésünket”!
Tovább»