Barbie és Ken elítéli a plasztikai műtéteket?!

2016. április 8. péntek 11:45-kor posztolta Plasztika blog admin

Manapság egyre több Barbie és Ken hasonmás bukkan fel a médiában, egymást próbálják lekörözni a népszerűségben. A mostani páros abban különbözik a többiektől, ők tagadják, hogy bármilyen plasztikai műtétnek is alávetették volna magukat valaha. Tovább»

Plasztika, ahogyan Gregor Bernadett látja

2012. november 9. péntek 14:23-kor posztolta Plasztika blog admin


Gregor Bernadett plasztikaMa már igen egyszerű dolgunk van, ha kinézetünkön szeretnénk javítani, hiszen szépségtippekben és módszerekben nincs hiány. Gregor Bernadett ez alkalommal a plasztikai beavatkozásokról mondta el véleményét. Tovább»

Kate Middleton és a zsírleszívás – átverés vagy remek reklám?!

2012. augusztus 8. szerda 18:15-kor posztolta Plasztika blog admin


Kate Middleton zsírleszívásLétezik olyan amit Kate ne tudna eladni?- Teszi fel a kérdést a Daily Mail egyik cikkében. Tovább»

Plasztikafüggőség, szépségmegszállottság – extrém esetek, az esztétikus plasztikai eredmények ősellenségei

2012. július 27. péntek 14:07-kor posztolta Plasztika blog admin

Sarah Burge nem áll le. Az angol nő celeb „karrierjét” azzal kezdte, hogy Barbie hasonmásra próbálta magát műtetni. Azt mindenki maga döntse el, hogy ez mennyire sikerült neki. Talán, mert számára nem hozta el a várva várt figyelmet és sikert, úgy döntött azzal sokkolja tovább a közvéleményt, hogy lányait a plasztikai sebészek kezei közé terelgeti. Tovább»

Tökéletes nők, avagy pixelbombázók alkotása

2012. július 20. péntek 14:30-kor posztolta Plasztika blog admin

Nemcsak itthon, de külföldön is megannyi próbálkozás volt a tökéletes női vonásokkal rendelkező álom-nő megalkotására. Azt, hogy milyen az ideális nő, nagyon nehéz körülírni, hiszen az embereknek igen különböző az ízlésük. Többen mégis megkísérelték a lehetetlent, és megpróbálták „összeállítani” az ideális álomhölgyet.

Tovább»

Tökéletes női arc a plasztikai sebészeti kérések alapján

2012. július 18. szerda 14:07-kor posztolta Plasztika blog admin

Natalie Portman orra, Scalett Johansson ajkai is a tökéletes női arc részét képezik a legnépszerűbb plasztikai sebészeti kérések alapján. Tovább»

Plasztika körkép – nemzetközi női hírességek plasztikai műtéte

2011. november 14. hétfő 09:43-kor posztolta Plasztika blog admin

A plasztikai beavatkozások napjainkban egyre elterjedtebbek, mi sem bizonyítaná jobban, mint a médiában szereplő operáción átesett celebek és hírességek tömkelege. Arányaiban még mindig azt mondhatjuk, hogy a nők körében népszerűbb a plasztikázás, de az utóbbi időben a férfi hírességek száma is duplájára nőtt ezen a területen a korábbihoz képest. Tovább»