Így előzd meg a bőröd öregedését!

2017. május 23. kedd 17:21-kor posztolta Plasztika blog admin

Minden évben nekünk is szükségünk van a megújulásra, a ráncok eltüntetésére és hogy a bőrünk visszanyerje ragyogását.

Tovább»

Plasztikai műtéti megoldások a migrén gyógyítására

2016. március 25. péntek 12:30-kor posztolta Plasztika blog admin

Az Egyesült Államokban többször közöltek klinikai eredményeket a migrén műtéttel való gyógyításáról. Nézzünk meg most két műtéti megoldást és az eredményeit.

Tovább»

Extrém plasztikafüggőség, szépségmegszállottság

2016. február 25. csütörtök 15:38-kor posztolta Plasztika blog admin

Sarah Burge

Sarah Burge „celeb karrierjét” azzal kezdte, hogy Barbie hasonmásra próbálta magát műtetni. Talán, mert számára nem hozta el a várva várt figyelmet és sikert, úgy döntött azzal sokkolja tovább a közvéleményt, hogy lányait a plasztikai sebészek kezei közé terelgeti és általuk kerül a figyelem középpontjába. Burge amellett, hogy a saját testét szétoperáltatja, nem kíméli lányait sem.

Tovább»

A magyar férfiak és a plasztika

2016. január 21. csütörtök 13:45-kor posztolta Plasztika blog admin

Megtudtuk „Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól” c. cikkünkből, hogy hogyan gondolkoznak a brit férfiak a botox kezelésről és más plasztikai beavatkozásról, de kíváncsiak voltunk, mi a helyzet a mi magyar férfijainkkal a plasztikai sebészet terén.

Tovább»

Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól

2016. január 14. csütörtök 16:10-kor posztolta Plasztika blog admin

A kozmetikai, esztétikai kezelések leginkább a nők körében domináltak. Múlt időben. A Yorkshire Post cikke alapján ugyanis manapság növekszik azoknak a férfiak a száma, akik – a korosodó celebekkel az élen – nem tudnak, vagy nem is akarnak méltóságteljesen, de legfőképpen a természetre bízva megöregedni. Ehelyett csatlakoznak feleségeikhez, vagy épp barátnőjükhöz egy botox kezelésre, ráncfeltöltésre, kémiai hámlasztásra vagy egyéb fiatalító eljárásra.

Tovább»

Új módszer a ráncokkal szemben: idegfagyasztás

2012. március 23. péntek 10:13-kor posztolta Plasztika blog admin

A szépségiparban sokféle arcszépítő, ránctalanító megoldásról hallhattunk már, íme, a legújabb felfedezés: az idegfagyasztás, ismerjük meg mit is takar ez a kísérleti fázisban lévő eljárás.

Tovább»

A Botox és a Dysport – melyik a hatékonyabb?

2012. március 14. szerda 10:09-kor posztolta Plasztika blog admin

botoxEgyre több híradásban hallani arról, hogy a ráncok és a szarkalábak hatásos ellenszereként ismert botox már a múlté, és egy ennél hatékonyabb ránctalanító anyag, a Dysport jelent meg a piacon. Utánajártunk mi a különbség a két ránctalanító szer között és melyik is a hatékonyabb.

Tovább»

„Baby botox” kezelés – kislányok botoxolása?!

2012. március 2. péntek 09:57-kor posztolta Plasztika blog admin

Míg a hollywoodi sztárok túlzásba viszik a botox kezeléseket, és a híres rendező panaszáradata hatására a celebek új megoldás után kezdtek kutatni (bővebben a Baby botox – hollywoodi őrület cikkünkben), melynek eredményeképpen megszületett a baby botox kezelés - vagyis kisebb mennyiségű botox dózissal, de gyakrabban végzett botox kezelés -, addig szintén baby botox kezelés néven egy még extrémebb jelenség bukkant fel. Tovább»

Baby botox – hollywoodi őrület

2012. február 27. hétfő 12:58-kor posztolta Plasztika blog admin


baby botoxAz egyik legújabb trend az esztétikai kezelések között a baby botox nevű kezelés. Furcsa módon az elnevezésnek köze van a híres rendező, Martin Scorsese-hez,
aki arról panaszkodott, hogy rengeteg színésznő arckifejezése „fagyottá” és a színjátszáshoz képtelenné válik a túlzásba vitt botox kezelésektől. Mi i s az a baby botox kezelés és szakmailag tényleg hatásos?

Tovább»

Jutalom plasztika dél-koreai diákoknak

2011. december 8. csütörtök 11:18-kor posztolta Plasztika blog admin


A dél-koreai szülők orr- és szemhéjplasztikával jutalmazzák meg az egyetemi (felvételi) vizsgákban kifáradt csemetéjüket. Dél-Koreában ugyanis egyre jobban elterjedt divat a fiatalok – főleg a hölgyek - körében, az ún. „nyugatosítás”, mely a kissé felfelé ívelő orr átszabását, illetve a szemek megnagyobbítását jelenti, hogy ezzel indo-európai vonásokat érjenek el.

Tovább»