A szépségért valóban szenvedni kell?

2017. szeptember 6. szerda 12:21-kor posztolta Plasztika blog admin

Sokan nehezen fogadják el a ráncok megjelenését, vagy valami más apróságot, ami ront az arcbőr „tökéletességén”. Így aztán plasztikai sebészhez fordulnak, hogy simítsa ki az idő múlásáról tanúskodó ráncokat, szüntesse meg a korral járó elszíneződést a bőrön.

Tovább»

Plasztikáztass magadra mosolyt!

2016. november 10. csütörtök 16:54-kor posztolta Plasztika blog admin

Új plasztikai beavatkozás hódít melynek neve perma-smile, azaz "mosolyplasztika". Az eljárás elsősorban Dél-Koreában népszerű. Lássuk mit is takar ez a beavatkozás!

Tovább»

Korhatáros plasztika - van-e felső limit?

2016. február 9. kedd 15:51-kor posztolta Plasztika blog admin

Ha belegondolunk, a világon több millió nő és férfi szeretne fiatalosabb külsőt és olyan megjelenést, amivel teljesen elégedett. 60 év felett is fontos a szépség, sok fiatalos nagymama és nagypapa rohangál az utcán, korát meghazudtolva. Sokan gondolkozunk szépészeti beavatkozáson, viszont sokszor attól tartunk, hogy esetleg családtagjaink és környezetünk elítél bennünket. Felvetődik bennünk a kérdés; ha már megöregszünk, ezekről le kell mondanunk?! Meddig mehetünk el (korban) a plasztikázással anélkül, hogy a társadalom elítélne?! Mikortól nem ajánlott plasztikai sebészhez fordulni? Egyáltalán létezik felső korhatár?!

Tovább»

Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól

2016. január 14. csütörtök 16:10-kor posztolta Plasztika blog admin

A kozmetikai, esztétikai kezelések leginkább a nők körében domináltak. Múlt időben. A Yorkshire Post cikke alapján ugyanis manapság növekszik azoknak a férfiak a száma, akik – a korosodó celebekkel az élen – nem tudnak, vagy nem is akarnak méltóságteljesen, de legfőképpen a természetre bízva megöregedni. Ehelyett csatlakoznak feleségeikhez, vagy épp barátnőjükhöz egy botox kezelésre, ráncfeltöltésre, kémiai hámlasztásra vagy egyéb fiatalító eljárásra.

Tovább»

Vezető implantátumgyártók: Allergan

2012. október 8. hétfő 14:59-kor posztolta Plasztika blog admin


Allergan logóMa a világon csak 3 olyan implantátumgyártó létezik, amelyik az amerikai FDA (U.S. Food and Drug Administration - Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) által kiadott minőségi tanúsítvánnyal és CE jelzéssel is rendelkezik, ezek a cégek a Mentor, Silimed és az Allergan. Cikksorozatunk befejező részében az Allergan céget mutatjuk be.

Tovább»

Botoxszal a szklerózis multiplex ellen

2012. szeptember 21. péntek 14:52-kor posztolta Plasztika blog admin


baby botoxBár még csak kísérleti fázisban tartanak a kutatások, de úgy tűnik, a botox egy újabb betegségre jelenthet gyógyírt. Jelenleg a migrén és a túlzott izzadás kezelésére alkalmazzák. Most a szklerózis multiplex betegségben szenvedőknek, ha nem is hoz teljes felépülést, de enyhítheti végtagremegésüket. Tovább»

Botox receptre – migrén ellen

2012. szeptember 20. csütörtök 14:50-kor posztolta Plasztika blog admin


migrénBebizonyosodott, hogy a botox alkalmazható a migrén enyhítésére, az Egyesült Királyságban ugyanis már orvos írja fel a korábban leginkább ránctalanító hatásáról ismert szert. Bár már rengeteg kutatás irányult a krónikus fejfájás botoxszal való kezelési lehetőségeinek vizsgálatára, de mindeddig nem sikerült bizonyítani kétséget kizáróan az eljárás hatékonyságát. Tovább»

Plasztika körkép – nemzetközi női hírességek plasztikai műtéte

2012. március 28. szerda 10:18-kor posztolta Plasztika blog admin

A plasztikai beavatkozások napjainkban egyre elterjedtebbek, mi sem bizonyítaná jobban, mint a médiában szereplő operáción átesett celebek és hírességek tömkelege. Arányaiban még mindig azt mondhatjuk, hogy a nők körében népszerűbb a plasztikázás, de az utóbbi időben a férfi hírességek száma is duplájára nőtt ezen a területen a korábbihoz képest. Tovább»

Új módszer a ráncokkal szemben: idegfagyasztás

2012. március 23. péntek 10:13-kor posztolta Plasztika blog admin

A szépségiparban sokféle arcszépítő, ránctalanító megoldásról hallhattunk már, íme, a legújabb felfedezés: az idegfagyasztás, ismerjük meg mit is takar ez a kísérleti fázisban lévő eljárás.

Tovább»

A Botox és a Dysport – melyik a hatékonyabb?

2012. március 14. szerda 10:09-kor posztolta Plasztika blog admin

botoxEgyre több híradásban hallani arról, hogy a ráncok és a szarkalábak hatásos ellenszereként ismert botox már a múlté, és egy ennél hatékonyabb ránctalanító anyag, a Dysport jelent meg a piacon. Utánajártunk mi a különbség a két ránctalanító szer között és melyik is a hatékonyabb.

Tovább»