Az új valósághűbb Barbie

2016. május 27. péntek 15:07-kor posztolta Plasztika blog admin

1959-ben debütált egy sportos, hétköznapi, kaliforniai beach girlként az első Barbie baba, azonban az évek során átalakult egy túl vékony, túl tökéletes kinézetű babává, ami sok nőből nem tetszést váltott ki, hiszen sokuknál téves testképet idézett elő a Barbie baba tökéletes kinézete.

Tovább»

Barbie és Ken elítéli a plasztikai műtéteket?!

2016. április 8. péntek 11:45-kor posztolta Plasztika blog admin

Manapság egyre több Barbie és Ken hasonmás bukkan fel a médiában, egymást próbálják lekörözni a népszerűségben. A mostani páros abban különbözik a többiektől, ők tagadják, hogy bármilyen plasztikai műtétnek is alávetették volna magukat valaha. Tovább»

Ken-Klónok

2016. március 10. csütörtök 13:07-kor posztolta Plasztika blog admin

Újabb Ken-hasonmás trónkövetelők tűntek fel, akik magukénak szeretnék tudni a legeredetibb Ken címet. Nézzük meg, hogy ennek érdekében mi mindenre képesek az új versenyzők?! Tovább»

Barbie és Ken nem bírják egymást?

2013. január 24. csütörtök 17:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Valeria Lukjanováról és Justin Jedlicáról már írtunk korábban. A fiatal fiú és lány legfőbb közös vonása, hogy rajonganak a plasztikai műtétekért, míg Veleria Barbie babára hasonlít kísértetiesen, addig Justin Kennel (Barbie baba párja) mutat hasonlóságot. Felmerülhet a kérdés, hogy akár tökéletes pár is lehetnének, de mi a véleményük nekik a felvetésről? Tovább»

Barbie párja Ken életre kelt?!

2012. december 30. vasárnap 11:15-kor posztolta Plasztika blog admin

Ismerünk már olyan hölgyet, aki Barbie akart lenni, ezért mindent meg is tett, és plasztikai sebésszel szabatta át magát. De Barbie-nak van párja is, a szó szoros értelmében! Bár szerintünk ő nem azért Ken, mert külsőre tényleg hasonlít rá, hanem mert legalább annyi műanyag van a testében, mint Barbie baba jóképű párjának. Tovább»