Bőrünk öregedése

2018. január 25. csütörtök 16:22-kor posztolta Plasztika blog admin

Az örök fiatalság szemlélet egyre jobban terjed. Egyre többen az egészséges, aktív életmódra koncentrálnak. Az öregedés jeleit egyre inkább próbáljuk elrejteni a nyilvánosság elől. A kor előre haladtával szervezetünkben elindul az öregedési folyamat, a legláthatóbb jeleit a bőrünkön észleljük. Bár ez a probléma a nőknek okoz nagy gondot, de manapság egyre több férfi is odafigyel a bőrápolásra.

Tovább»

Intimplasztikai beavatkozások

2017. február 24. péntek 16:56-kor posztolta Plasztika blog admin

Nagyon sokfajta plasztikai beavatkozás van már, amire az ember fel sem kapja a fejét olyan gyakori. A mellnagyobbítás és az ajakfeltöltés napjainkban már teljesen megszokott, sőt a fenékimplantátum és a bikinihíd hallatán sem vonjuk fel kérdőn a szemöldökünket. Vannak azonban kevésbé elterjedt beavatkozások, a paletta folyamatosan új színekkel gazdagodik.

Tovább»

Szemkörnyék fiatalítás szén-dioxiddal!

2017. január 11. szerda 11:11-kor posztolta Plasztika blog admin

Elsőre biztos furcsán hangzik, netán veszélyesnek is, de Dr. Lisa Zdinak plasztikai sebész azon dolgozik New York-i klinikáján, hogy a hialuronsavas módszer mellett a szén-dioxidos arckezelés is elterjedjen.

Tovább»

Superman őrület

2016. június 24. péntek 14:16-kor posztolta Plasztika blog admin

A Marvel szuperhősök továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy a fiúk nagy része példaképként tekint rájuk. Ezzel nincs is semmi gond, egészen addig, míg valaki túlzásokba nem esik és mindent megtesz azért, hogy kedvenc szuperhősére hasonlítson. Tovább»

A szelfik miatt több a plasztikai műtét?!

2016. március 18. péntek 15:49-kor posztolta Plasztika blog admin

Érdekes kutatást végeztek az American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (Amerikai Arcplasztikai és Helyreállító Sebészeti Akadémia) munkatársai. Felmérésük szerint egyesek sok esetben már csak a lájkok száma miatt fordulnak plasztikai sebészhez és kérik tanácsukat, illetve segítségüket abban, hogy elégedettek legyenek az imidzsükkel. Tovább»

62 évesen új nőt faragott magából 7 millió forintból

2016. január 26. kedd 12:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Linda OwenNyugdíjba vonulás után a legtöbb mama és papa az unokáival van elfoglalva, kertészkedik, kötöget, süt-főz, a hobbijának él. Linda Owen úgy gondolta, a nagymama szerepnek nem feltétlenül elengedhetetlen kelléke a nagymamás megjelenés, a kötött kardigán, az ősz konty és a dauer. 7 millió forint értékben válogatott magának a különböző plasztikai és más beavatkozások közül, és vált így szupernagyivá.

Tovább»

Arcplasztika – megéri vajon?

2013. január 17. csütörtök 17:18-kor posztolta Plasztika blog admin


arcplasztikaHa szeretnénk, ha nem, a ráncok előbb-utóbb bizony mindenki arcán megjelennek. A kérdés csak az, hogy vajon érdemes-e plasztikai sebészhez fordulni, ha már a kozmetikumok kevésnek bizonyulnak? Egy nemrég készült német felmérésben több plasztikai beavatkozáson átesett páciens véleményét kérték ki a témában, a kutatás eredményei választ adnak a kérdésre! Tovább»

Irány Irán – az orrplasztika fellegvára

2012. szeptember 6. csütörtök 16:25-kor posztolta Plasztika blog admin


orrplasztika IránHa tippelnünk kéne, hogy melyik ország melyik városában történik a legtöbb orrplasztika, talán az Egyesült Államok, Los Angeles jutna eszünkbe, ahol mindenki tökéletes testtel rendelkezik, így a plasztikai beavatkozásokat szinte tömegesen végzik. Csalódást kell okoznunk! A pálmát egy olyan ország viszi, ahol külön erkölcsrendészetet üzemeltetnek, és az utcán a nem megfelelő módon felöltözött, sminkelt lányokat akár börtönbe is csukhatják. Teherán, Irán fővárosa a Number 1. orrplasztikák tekintetében a világ plasztikai térképén. Ez a számok tükrében azt jelenti, hogy míg 2006-ban Angliában 6.000 orrplasztikát végeztek, csak Teheránban 35.000 orrplasztikai beavatkozás történt. Tovább»

„Mobiltelefon arc” lehet a 21. század újabb népbetegsége?

2012. augusztus 29. szerda 14:28-kor posztolta Plasztika blog admin


mobilarcA mobilfüggő tinédzserek és a túlhajszolt menedzserek jobban teszik, ha vigyáznak, mielőtt még „mobiltelefon arcuk” lesz. Ez az állítólagos vadonatúj népbetegség elnevezése, mely akkor alakulhat ki, ha túl sokáig bámuljuk telefonunkat vagy a számítógépünk monitorját. Legalábbis ezt állítja néhány brit plasztikai sebész, akik a már-már tendenciának vélik az esztétikai problémákat okozó jelenséget. Tovább»

Tokaformálás mesterfokon - hogy csak azért hordd a kedvenc kendődet, mert remekül passzol az új ruhádhoz

2012. augusztus 28. kedd 14:23-kor posztolta Plasztika blog admin


toka eltávolításFőként 50 éves korunk fölött jellemző, hogy testünk számos változásának következtében láthatóvá válik a toka körüli zsírlerakódás, ám egyeseknél akár már egész fiatalon is kialakulhat. Ezt, szinte kivétel nélkül, mindenki nehezen éli meg, hiszen esztétikailag torzíthatja az arcunk megjelenését. Tovább»