Fenékformáló push-up fehérneműk

2012. augusztus 16. csütörtök 12:25-kor posztolta Plasztika blog admin


fenékformáló fehérneműA fehérnemű megjelenésekor még egészen bokáig értek a női bugyik, majd ezek fokozatosan rövidültek. A rengeteg változáson és újításon átesett fehérnemű a nagymama-bugyiból eljutott a tangáig, így ma már olyan darabokat is találhatunk, melyek három kicsiny pántból állnak. Sőt, ha szeretnénk, akkor akár ehető darabokat is vásárolhatunk. Eleinte leginkább arra törekedtek, hogy minél mutatósabb darabokat dobjanak piacra, de a hatvanas évektől felmerült a kényelmi szempont. Később megalkották az alakot formáló bugyikat is, ezek egyik igen új változata a fenékformáló push up fehérnemű, amelyet talán a celeb világ ihletett. Tovább»

Fenékformáló push-up fehérneműk

2012. augusztus 3. péntek 10:10-kor posztolta Plasztika blog admin


fenékformáló fehérneműA fehérnemű megjelenésekor még egészen bokáig értek a női bugyik, majd ezek fokozatosan rövidültek. A számos változáson és újításon átesett fehérnemű a nagymama-bugyiból eljutott a tangáig, így ma már akár három kicsiny pántból álló darabok is léteznek. Sőt ha szeretnénk, akkor akár ehető darabokhoz is hozzájuthatunk. Eleinte leginkább arra törekedtek, hogy minél mutatósabb darabokat dobjanak piacra, de a hatvanas évektől felmerült a kényelmi szempont. Később megalkották az alakot formáló bugyikat is, ezek egyik igen új változata a fenékformáló push up fehérnemű, amelyet talán a celeb világ ihletett. Tovább»

Alakformálás percek alatt fehérneművel

2012. augusztus 1. szerda 17:34-kor posztolta Plasztika blog admin


alakformáló fehérneműAlakformálásban gyors segítséget jelentenek az alakformáló fehérneműk. Kevesen tudják, és nem verik nagydobra sem, de a vörös szőnyegen a sztárok többsége visel valamilyen alakját formáló, finomító ruhadarabot az elegáns estélyi alatt. Az alakformáló fehérnemű segítségével egyetlen perc alatt akár egy vagy több méretet is lehet csalni, természetesen pozitív értelemben. Amellett, hogy formálják az alakot, vonzóvá és magabiztossá is teszi viselőjét. Tovább»