Ajakkisebbítés – létezik a jelenség?

2012. szeptember 17. hétfő 14:20-kor posztolta Plasztika blog admin


Angelina JolieAzt gondolhatnánk, hogy nincs olyan nő, aki ne vágyódna arra, hogy Angelina Jolie-hoz hasonlóan gyönyörű, telt ajkai legyenek. Mégis akadnak olyanok, akik azzal a kéréssel látogatnak el plasztikai sebészükhöz: vékonyabb ajkakat szeretnének. Hogy kik ők, milyen indokok vezérlik őket, és hogy van-e megoldás a problémájukra, most kiderül. Tovább»

Juvederm ULTRA SMILE, forradalmian új ajakfeltöltő

2011. szeptember 2. péntek 13:37-kor posztolta Plasztika blog admin

Intézetünkbe megérkezett a Juvederm Ultra Smile, a Juvederm hialuronsavas ajakfeltöltő készítménye forradalmian új, amelyet kifejezetten ajkak feltöltésére fejlesztettek ki.

A Juvederm Ultra Smile előnye:

  • igen hosszú hatástartama van: 12-14 hónap
  • a részecskék teljesen egyenletesen vannak eldolgozva az anyagban, nem képződik csomó, könnyen formálható, egyenletes, szép, természetes ajkat formál
  • felhasználható ajakkontúr igazításra, ajakvastagításra, ajakaszimme
    Juvederm ultra smile ajakfeltöltéstria korrekciójára, ajak hegek korrekciójára, valamint ajak körüli ráncok feltöltésére
  • a világ jelenleg elérhető legkisebb átmérőjű és legvékonyabb tűje segítségével lehet beadni.

Most bevezető áron veheti igénybe a Juvederm Ultra Smile ajakfeltöltést a Budapest Plasztikai Intézetben!

Kérjen időpontot mihamarabb plasztikai sebészünkhöz ajakfeltöltésre!

Plasztikai sebészet a Római Birodalomban

2011. március 9. szerda 14:02-kor posztolta Plasztika blog admin

A Kr.e. 1. század környékén a rómaiak képesek voltak „egyszerűbb” technikai tudást igénylő, sérült fülek plasztikázására, helyreállítására. Vallási okokból nem végeztek boncolást sem emberen, sem állaton, így tudásukat teljes egészében csak görög elődeik fennmaradt szövegeiből vették. Ennek ellenére Aulus Cornelius Celsus hagyott hátra néhány meglepően pontos anatómiai leírást. Ezek között van olyan is, ami - például a genitália és a csontváz elemzése – különösen érdekes a plasztikai sebészet számára. Részletesen leírja a megcsonkított fülek, orr és ajkak helyreállításának technikáját is.