Pixee Fox újabb őrülete, a „Barbie-vagina”

2017. július 27. csütörtök 12:24-kor posztolta Plasztika blog admin

Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy baba mindenhol! Az alakját Jessica Rabbit (Roger nyúl a pácban) ihlette, míg orrát és fülét a Disney hercegnő Giselle (Bűbáj) inspirálta.

Tovább»

Intimplasztikai beavatkozások

2017. február 24. péntek 16:56-kor posztolta Plasztika blog admin

Nagyon sokfajta plasztikai beavatkozás van már, amire az ember fel sem kapja a fejét olyan gyakori. A mellnagyobbítás és az ajakfeltöltés napjainkban már teljesen megszokott, sőt a fenékimplantátum és a bikinihíd hallatán sem vonjuk fel kérdőn a szemöldökünket. Vannak azonban kevésbé elterjedt beavatkozások, a paletta folyamatosan új színekkel gazdagodik.

Tovább»

Az ajaknagyobbítás lehetőségei

2016. július 12. kedd 15:41-kor posztolta Plasztika blog admin

A plasztikai sebész által végzett ajaknagyobbítás módszerét mutatjuk most be, mely hosszútávon tartós, valamint hatékony eredményt biztosít. Ha plasztikai sebészeti ajaknagyobbítást tervez, akkor mindenképp érdemes tovább olvasnia a cikkünket, hiszen számos lehetőség közül lehet választani. Tovább»

Ráncfeltöltés veszélyei: engedély nélküli anyagok, szakbarbárok Angliában?!

2012. november 21. szerda 15:11-kor posztolta Plasztika blog admin


ránctalanítás botrányA PIP mellimplantátum botrány után a plasztikai sebészeti szakma is körültekintőbb, még óvatosabb. Most épp az angol plasztikai sebészek figyelmeztetnek a szigetországban jelentkező újabb veszélyre: ránc- és ajakfeltöltéseket szinte bárki, bármilyen eredetű anyaggal, legálisan végezhet az Egyesült Királyságban! Lássuk a részleteket, és hogy mi a helyzet Magyarországon! Tovább»

Szilikon olaj, inkább ne!

2012. augusztus 30. csütörtök 14:33-kor posztolta Plasztika blog admin


ajakfeltöltésA szilikon olajjal történő ajakfeltöltés korábban elterjedt eljárásnak számított, azonban ennek használatát az ajakfeltöltés és egyéb szépészeti feltöltés esetében mára már a legtöbb országban betiltották. Ennek oka az volt, hogy túl nagy arányban okozott esztétikai és/vagy egészségügyi gondokat a pácienseknek. Tovább»

„Baby botox” kezelés – kislányok botoxolása?!

2012. március 2. péntek 09:57-kor posztolta Plasztika blog admin

Míg a hollywoodi sztárok túlzásba viszik a botox kezeléseket, és a híres rendező panaszáradata hatására a celebek új megoldás után kezdtek kutatni (bővebben a Baby botox – hollywoodi őrület cikkünkben), melynek eredményeképpen megszületett a baby botox kezelés - vagyis kisebb mennyiségű botox dózissal, de gyakrabban végzett botox kezelés -, addig szintén baby botox kezelés néven egy még extrémebb jelenség bukkant fel. Tovább»

Sztárok és az ajakfeltöltés

2012. február 6. hétfő 12:49-kor posztolta Plasztika blog admin


ajakfeltöltésA formás, telt ajak a nőiesség egyik szimbóluma, így érthető, hogy az ajakfeltöltés napjaink egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozása. A túlzásba nem vitt ajakfeltöltést nehéz felismerni, az ajkak természetes hatást keltenek, az orvosi beavatkozást még a plasztikai sebészek is nehezen ismerik fel. A sztárok persze legtöbbször tagadják. A Velvet összegyűjtötte azokat a celebeket, akik beismerték szájfeltöltésüket vagy felettébb gyanúsak. Ki mit gondol, kinél egyértelmű a szépészeti kezelés?

Juvederm ULTRA SMILE, forradalmian új ajakfeltöltő

2011. szeptember 2. péntek 13:37-kor posztolta Plasztika blog admin

Intézetünkbe megérkezett a Juvederm Ultra Smile, a Juvederm hialuronsavas ajakfeltöltő készítménye forradalmian új, amelyet kifejezetten ajkak feltöltésére fejlesztettek ki.

A Juvederm Ultra Smile előnye:

  • igen hosszú hatástartama van: 12-14 hónap
  • a részecskék teljesen egyenletesen vannak eldolgozva az anyagban, nem képződik csomó, könnyen formálható, egyenletes, szép, természetes ajkat formál
  • felhasználható ajakkontúr igazításra, ajakvastagításra, ajakaszimme
    Juvederm ultra smile ajakfeltöltéstria korrekciójára, ajak hegek korrekciójára, valamint ajak körüli ráncok feltöltésére
  • a világ jelenleg elérhető legkisebb átmérőjű és legvékonyabb tűje segítségével lehet beadni.

Most bevezető áron veheti igénybe a Juvederm Ultra Smile ajakfeltöltést a Budapest Plasztikai Intézetben!

Kérjen időpontot mihamarabb plasztikai sebészünkhöz ajakfeltöltésre!