Bőrünk öregedése

2018. január 25. csütörtök 16:22-kor posztolta Plasztika blog admin

Az örök fiatalság szemlélet egyre jobban terjed. Egyre többen az egészséges, aktív életmódra koncentrálnak. Az öregedés jeleit egyre inkább próbáljuk elrejteni a nyilvánosság elől. A kor előre haladtával szervezetünkben elindul az öregedési folyamat, a legláthatóbb jeleit a bőrünkön észleljük. Bár ez a probléma a nőknek okoz nagy gondot, de manapság egyre több férfi is odafigyel a bőrápolásra.

Tovább»

Az őszi bőrápolás szabályai

2016. október 5. szerda 11:34-kor posztolta Plasztika blog admin

A külső bőrápolás mellett nagyon fontos, hogy belsőleg is tegyünk arcbőrünk szépségéért! Ismerkedjünk meg a Dermafix kezeléssel, amit szintén bevethetünk az arcfiatalítás érdekében!

Tovább»

Falatozva szépülni!

2012. szeptember 24. hétfő 17:17-kor posztolta Plasztika blog admin


kollagénManapság egyre többet teszünk fiatalságunk megőrzése érdekében, és szerencsére  már nagyon sok lehetőség adott erre. Megdöbbentő, de legújabban már fiatalító kúráért étterembe is mehetünk! Tovább»

Bőrünk öregedése

2012. június 11. hétfő 15:45-kor posztolta Plasztika blog admin

A mai társadalomban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy egészséges, aktív életmódot folytassunk. A kimerültség, valamint az öregedés jeleit egyre inkább próbáljuk elrejteni, a nyilvánosság elől. Szervezetünk teljes egészében öregszik, a legláthatóbb jeleit a bőrünkön tapasztalhatjuk elsősorban. A probléma alapvetően a nőknek okoz „fejfájást”, de egyre több férfi is érzékeny az öregedés jeleire. Tovább»