A koreai nők már gyerekkoruktól kezdve figyelnek bőrük állapotára, hogy megőrizzék rugalmasságát, szépségét, később pedig megelőzzék az öregedést. Most kiderül a titkuk, hogy mivel őrzik meg arcuk fiatalosságát!

Bőrük ápolására sok lépésből álló rutint alkalmaznak (kétszeres tisztítás, tonik, szérum vagy esszencia, hidratáló, fátyolmaszk, nappal fényvédő, estére éjszakai maszk). Érdemes átvenni tőlük a szépségápolási rituálékat, amik segítenek, hogy feszes és sima maradjon a bőrünk.

Többszöri arcmosás

Minden esetben az első lépés az arctisztítás, a kosz és a smink eltávolítása. Alapos és többszöri arcmosással eltávolítjuk a baktériumokat, a felgyülemlett faggyút és az egyéb szennyeződéseket is. A tisztítást követően az arckrémek is sokkal jobban felszívódnak és intenzívebb hatást fejtenek ki. A koreai nők erre a célra olajos lemosót és valamilyen habzó, de kíméletes, alkoholmentes termék kombinációját vetik be. Fontos, hogy puha és ragyogóbb bőr érdekében használjunk arcradírt is, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket. Az arcradírt 1-2 hetente használjuk csak.

Fontos a fényvédelem!

A napfény sajnos hozzájárul a korai öregedéshez, ezért minden évszakban fényvédő faktorral is rendelkező termékeket használjunk!Tudtad, hogy a koreai nők kalapot is viselnek a nap ellen és náluk nem divat a barna bőr? Sőt, még világosítókat is használnak, így tudják fenntartani bőrük rugalmasságát.

Megfelelő hidratálás

Az arcápolás másik alapvető pillére a hidratálás. A koreai nők hidratáló szérumot és hialuronsavat tartalmazó tonikot használnak. Hidratáló arckrémük aloe verát, hialuronsavat, illetve egzotikus növények kivonatát tartalmazza. Viszont kerülik az alkoholos termékeket, nem használnak szárító összetevőket tartalmazó kozmetikumokat.

Kötelező arcmaszk

A Koreaiak kedvence a fátyolmaszk, ami feltölti a bőrüket, így akár 2 naponta is használják. Inkább természetes összetevőjű maszkokat használjunk, amiben élesztő, zöld tea vagy csiganyál, illetve sok hidratáló összetevő található. Az arcmaszk használata után végezzünk koreai arcmasszázst, mely javítja a vérkeringést, mindemellett ragyogóvá és feszessé teszi a bőrt.

Bátran vegyünk igénybe szépítő esztétikai kezeléseket is!

Az Image biomolekuláris lapmaszkos és az O2 Lift luxus kezelést vehetik igénybe a szépülni vágyó pácienseink Intézetünkben.

A biomolekuláris lapmaszkos kezelés növeli a bőr hidratáltságát, halványítja az elszíneződéseket, csökkenti a kisebb ráncokat, fiatalít, ragyogást nyújt és regenerál. A végeredmény pedig: hidratált, egészséges és ragyogó arcbőr, kisimult ráncok. Kell ennél több?

Az O2 Lift luxus arckezelés a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását. A kezelés méregteleníti, feltölti, revitalizálja és energetizálja a bőrt. Az oxigénes arcfiatalítás után a bőr feltöltődik, hidratálódik, a pórusok tisztulnak, a ráncok halványodnak, a bőrsejtek megújulása felgyorsul.

Kérjen időpontot hozzánk és próbálja ki Ön is szépítő kezeléseinket!