Hamarosan itt a tavasz, a szerelem és az esküvői szezon időszaka. A nagy napra való felkészülést időben kell elkezdeni! Vegyük is sorra mikor és milyen szépészeti kezeléseket tudunk bevetni, hogy ragyogjunk a nagy napunkon!

Minden nő álma, hogy a legjobb formájában tündököljön az esküvőjén, ahol övé a főszerep. A tökéletes ruha és cipő kiválasztása után el is kezdhetjük a saját szépségünket is még jobban kiemelni. Az ápoltsághoz nem csak a tökéletes smink és frizura tartozik hozzá, hanem a szőrtelenítés is.

Esküvőre felkészítő sorozatunk első részében a lézeres szőrtelenítés lesz a témánk, hiszen már az esküvő előtt egy évvel érdemes belevágnunk a végleges szőrtelenítésbe, hogy örökre eldobhassuk a borotvát!

Kinek ajánljuk?

Minden újdonsült menyecskének, hiszen az intézetünkben alkalmazott Lumenis LightSheer technológia kiválóan alkalmazható világosabb és sötétebb szőr és bőrtónus esetében is, így végleges megoldást nyújt a világos és sötét szőrrel rendelkező aráknak egyaránt, még akár a kényes területeken is.

Hogyan működik?

Nagyon leegyszerűsítve a bőr- és szőrtípus alapján kiválasztott, megfelelő hullámhosszú lézerenergiát a szőrszál a szőrtüszőbe vezeti. Az aktív szőrtüszők melanin tartalma elnyeli a lézerfényt és elég, így megsemmisül a szőrtüsző, amiből nem nő többé szőr. Klinikánkon a legmodernebb Lumenis LightSheer DUET diódalézert alkalmazzuk, amivel garantált a végleges szőrtelenítés. Figyelni kell viszont arra, hogy kerüljük a szoláriumot és a napfényt legalább 2-3 héttel a kezelés előtt, illetve a kezelések után is használjunk fényvédőkrémet.

Mikor érdemes csinálni?

A legideálisabb időpont 10-12 hónappal a menyegző előtt. A szőrnövekedés fázisainak megfelelően 5-6 alkalom szükséges a teljes, aktív szőrzet kezeléséhez és a garantált szőrtelenítéshez, amit 2 havonta kell megismételni. Gondoljunk bele elég pár kezelés és nemcsak az esküvőre leszünk szépek, hanem a nászútunkra is már kényelmesen készülődhetünk, eldobhatjuk a borotvát.

Mennyire fájdalmas a kezelés?

Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, de a gyantáztatás sokkal kellemetlenebb és macerásabb is, mint a lézeres szőrtelenítés.

Szabadulj meg Te is örökre a szőrtelenítés problémájától, kérj időpontot hozzánk lézeres szőrtelenítésre!