Bőrünk más kezelést igényel nyáron és mást ősszel. A hidegebb hónapokban táplálóbb, zsírosabb krémre van szükségünk és több tápláló anyagra. Nézzük is, hogy mivel érdemes kezelni bőrünket!

A hideg évszakokban a szél kiszárítja bőrünket, ezért fontos, hogy ilyenkor mélyebb hidratálást alkalmazzunk és vitaminos krémmel kenjük be arcunkat, testünket. Bőrünk így maradhat rugalmasabb. A könnyed nyári arckrémünket és testápolónkat cseréljük zsírosabb és táplálóbb állagúra.

Vegyük figyelembe bőrünk típusát és ahhoz mérten válasszunk tápláló krémeket. Ha a bőrünk zsíros vagy kombinált a gél állagú, olajmentes termékek lehetnek megfelelőek, ha viszont száraz a bőrünk, akkor sűrűbb krém ajánlott. A tiszta mandulaolaj kimondottan száraz bőrűeknek javasolt. Ugyanakkor belülről is fontos a táplálás, a megfelelő folyadékbevitel.

Ősszel bátran használhatjuk az arcradírt is, amivel eltávolítható a bőr legfelső rétegéről a hámréteg, így felpezsdül a sejtosztódás. Így üdébb, fiatalosabb lesz az arcunk. Problémás, pattanásos arcbőr esetén először használjunk mitesszereltávolító terméket. Az arcbőr érzékeny bőre gyengédebb radírt igényel, míg testre nyugodtan lehet erősebb terméket választani. Kéthetente egy alkalommal végezzük az arcradírozást.

Nyáron vannak olyan kezelések, amiket nem lehet elvégezni, mert a bőr fényérzékennyé válik. A nagy meleg után, az ősz beálltakor bőrünket is fel kell készíteni a télre, és érdemes elvégeztetni egy bőrmegújító kezelést, ami eltávolítja a káros sugarak okozta elváltozásokat. Ma már számos professzionális kezelésből válogathatunk.

Az arcfiatalító kezeléseket érdemes már fiatalabb korban igénybe venni, hiszen ez hozzájárul, hogy bőrünk ne öregedjen az idő múlásával, és hosszan megőrizze fiatalosságát.

Intézetünkben a szépülni vágyók a következő professzionális arcfiatalító kezeléseket tudják igénybe venni:

Frakcionált co2 lézeres kezelést, amely feszesíti a bőrt az arcon, a szem környéken, a nyaknál, a dekoltázsnál, illetve a kézfejen. Hatásaként tartósan megőrizhető fiatalosságunk.

Frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés az arc, nyak és dekoltázs területein hatékony és megbízható bőrfeszesítést biztosít. Az aknés, heges bőrnél nagyfokú hegesedés csökkenést érhetünk el, így bőrünk minősége javul. Rugalmasabb, fiatalabb lesz a bőr, a ráncok és az aknés hegek csökkennek a kezelés után.

A HIFU fókuszált ultrahang kezelés a szemöldök, a nyak és a toka emelésére szolgál. Az ultrahang mélyen a bőrbe behatol és tökéletesen feszesíti a bőrt, ráncaink csökkenek, feszesebb, simább lesz a bőr.

Arcfiatalító kezeléseink népszerűsége annak köszönhető, hogy az eredmény azonnal, szemmel látható. Vegye igénybe Intézetünkbe Ön is professzionális szépítő, bőrmegújító kezeléseinket és kérjen időpontot!