Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy baba mindenhol! Az alakját Jessica Rabbit (Roger nyúl a pácban) ihlette, míg orrát és fülét a Disney hercegnő Giselle (Bűbáj) inspirálta.

Pixee Fox

Ezúttal egy intimplasztikának vetné alá magát, azt szeretné, ha intim testrésze úgy nézne ki, mint Barbie-nak.

Pixee azt nyilatkozta a Daily Star Online-nak, hogy ez a műtét teljesen más, mint egy átlagos kisajak plasztika.

„Ahelyett, hogy csak egyméretűre vágnák a kisajkakat, teljesen levágják őket, majd a területet zsírral feltöltik, ami tulajdonképpen mindent összezár. Szerintem a „Barbie-vagina” sokkal szebb és funkcionálisabb, mint a kisajak plasztikával elért eredmény.”- mondta Pixee.

Az újságírók kicsit extrémnek vélték ezt az operációt, de Pixee más véleményen van, egy mellműtéthez hasonlította a beavatkozást.

„Olyan, mint egy mellműtét. Azt miért akarják a nők? Azért, hogy kívánatosabbnak érezzék magukat, ez a műtét ugyanezt a célt szolgálja. A legtöbb lány gyantáztat, hogy frissebbnek és szebbnek érezzék magukat odalent, ezt a beavatkozást is pont ezért csinálom.”

Pixee már túl van 150 műtéten, többek között számos mellplasztikán és szájfeltöltésen, valamint zsírleszíváson és csípőplasztikán esett már át a célja érdekében. Úgy véli, hogy  az embereknek sokkal nyitottabbnak kéne lenniük a plasztikai sebészet iránt. „Nem szeretnék bátorítani senkit se plasztikai műtétre, de sokan plasztikáztatnak vagy szeretnének, de nem merik felvállalni. Én nem értem miért kell ezt titokban csinálni vagy szégyellni.”- nyilatkozta Pixee.

Bár ilyen fajta beavatkozást Intézetünkben nem végzünk, de klinikánkon is van lehetőség megszépíteni, megfiatalítani az intim területeket. Műtéti eljárások közül a népszerű hüvelyplasztika, szeméremdomb korrekciót és a kisajak plasztikát tudják választani pácienseink, akik pedig kicsit ódzkodnak a műtéttől nekik az intim lézeres kezelést tudjuk ajánlani.