lsőre furcsán hangozhat, de egyre több nő szeretne Barbie vaginát! Az internet okolható nagyrészt ezért az új divat irányzatért. De nézzük, miről is van szó pontosan?!

kisajak plasztika

Világszerte rohamosan növekszik a különböző intimplasztikai beavatkozások száma, köztük a hüvelyfiatalító eljárások, melyek méltán népszerűek. Viszont fontos, hogy hozzáértő szakemberhez forduljunk, különben mindkét típusú kezelés esetén előfordulhat vérzés, különböző fertőzések, hegesedések.

A kisajak plasztika célja, hogy szimmetrikussá, kissebbé változtatja a kisajkakat a sebész, így fiatalosabb, mondhatni pubertáskori külsőt ad a nemi szervnek. Természetesen indokolt az intimplasztikai beavatkozás, ha a mindennapjainkat zavarja pl. túl nagy méret. Sokan azonban azért keresik fel a plasztikai sebészt, mert meg szeretnének felelni egy ideálnak. Nem ritka már a fiatalok körében sem, hogy szeretnék elvégeztetni a kisajak plasztikát, pedig a nemi szervük még ki sem fejlődött rendesen.

A kisajak plasztika sebészi úton történik, míg a vaginafiatalítás műtét nélkül, intim lézeres kezelés formájában zajlik.

2005 óta elindult egy tendencia, ami a női nemi szervek addig nem látott sokszínűségét tárta fel, -meséli Dorothy Shaw, a kanadai szülészek és nőgyógyászok társaságának volt elnöke. Szerinte ez azért jelenthet gondot, mert a túl nagy „változatosság” miatt elég nehéz eldönteni, hogy milyen is az „ideális” forma.

Felmérések szerint sok nőnek, akik alá szeretnék vetni magukat a kisajak plasztikának, nincsenek zavaróan kilógó kisajkai, csupán lódítanak annak érdekében, hogy végezzék el esetükben is a műtétet és olyan nemi szervvel rendelkezhessenek, mint Barbie, akinek nem látszik, hogy kisajkai vannak.

Az nyilvánvalóvá vált, hogy az intimplasztika előtt nagy jövő áll, hiszen manapság már nem csak azokat a testrészeinket plasztikáztatjuk amik látszódnak, mint pl. mellünk, arcunk, fenekünk, hanem egyre több nő érzi azt, hogy az intim testtájékait is korrigáltatná. Azon hölgyeknek, akik szeretnék az intim testtájékaikat korrigáltatni Intézetünkben elérhetőek az intim lézeres fiatalítás, a kisajak plasztika és a hüvelyplasztika, valamint a szeméremdomb korrekció és a szűzhártya plasztika, mint népszerű intimplasztikai beavatkozások.