A trendek folyamatosan változnak, újabb és újabb módszerekkel bővülnek a szépészeti beavatkozások és bővül az esztétikai beavatkozásokhoz kiválasztott testtájékok listája is. Nincs ez másként a plasztikai beavatkozásokkal sem, nagyon sok nő és férfi plasztikáztat, és egyre népszerűbbek a saját zsírral történő töltések.

Saját zsír

A Magyar Plasztikai Sebész Társaság szerint a leggyakrabban végzett plasztikai beavatkozások Magyarországon még mindig az orr- és a mellplasztika, de egyre népszerűbbek főleg a nők körében a műtét nélküli arcfiatalító kezelések, a saját zsír felhasználásával végezhető esztétikai beavatkozások és az intim beavatkozások.

A saját zsír gyógyító hatása

Egyre elterjedtebbek a saját zsír befecskendezésével történő szépészeti beavatkozások, melyek az alak- és arcformáló hatásukon túl gyógyító hatással is rendelkeznek. Nagyon gyakori, hogy egy elhízásnak indult testrészből, pl. hasból vonják el a zsírfelesleget, melynek egy részét fel tudják használni mellnagyobbításra, fenékfeltöltésre.

Intézetünkben magas színvonalon dolgozó plasztikai sebészek várják a meglévő és a leendő pácienseket, ahol a saját zsírral való arcfeltöltést és állfeltöltést, valamint a fenékplasztikát is igénybe vehetik a szépülni vágyók.

Mint ahogy a saját vérünk, úgy a saját zsírunk is gyógyító hatású, ez pedig abban mutatkozik meg, hogy zsírszöveteink is tele vannak jótékony anyagokkal, valamint őssejteket is tartalmaznak. Nálunk ugyan még gyógyításra nem alkalmazzák, mivel még be nem járatott beavatkozásnak minősül, így egyelőre elégedjünk meg a szépészeti beavatkozásoknál alkalmazott hatásával.

Az intimplasztikák növekvő népszerűsége

Egyre nagyobb azok száma, akik elégedetlenek intim testtájékaikkal, főként hölgyek érzik azt, hogy nemcsak a mindenki számára látható testrészeit, hanem intim testtájékait is korrigáltatnák.

Intézetünkben elérhető az intim lézeres fiatalítás, a kisajak plasztika és a hüvelyplasztika, valamint a szeméremdomb korrekció, mint népszerű intimplasztikai beavatkozások.

Hazánkban elég újnak számító intim lézeres kezelés egyre népszerűbb. Mivel az esztétikai előnyökön túl a nemi szerv fiatalításának sok jó más hatása is van, szexuális életünk kiegyensúlyozottabb lesz, könnyebb tisztálkodni.

A műtétek és az intim lézeres kezelés jellemző okai közé tartozik, hogy a páciens túl tágnak találja hüvelyét, túl nagynak a szeméremajkait, vagy vizelettartási zavarral küzd.

A fiatalos kinézet mindkét nem számára fontos, ugyan többségében nők veszik igénybe a szépészeti beavatkozásokat, de természetesen akadnak az erősebb nem képviseletéből is jelentkezők, hiszen ki ne akarna fiatalos lenni.