Plasztikai műtéti megoldások a migrén gyógyítására

2016. március 25. péntek 12:30-kor posztolta Plasztika blog admin

Az Egyesült Államokban többször közöltek klinikai eredményeket a migrén műtéttel való gyógyításáról. Nézzünk meg most két műtéti megoldást és az eredményeit.

Tovább»

A szelfik miatt több a plasztikai műtét?!

2016. március 18. péntek 15:49-kor posztolta Plasztika blog admin

Érdekes kutatást végeztek az American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (Amerikai Arcplasztikai és Helyreállító Sebészeti Akadémia) munkatársai. Felmérésük szerint egyesek sok esetben már csak a lájkok száma miatt fordulnak plasztikai sebészhez és kérik tanácsukat, illetve segítségüket abban, hogy elégedettek legyenek az imidzsükkel. Tovább»

Mellplasztika Macrolane feltöltéssel

2016. március 11. péntek 10:07-kor posztolta Plasztika blog admin

A XIX. századra egyre színesebb lesz a mellnagyobbító eljárások tárháza. Lehet, hogy csak kevesen hallottak még a Macrolane mellnagyobbításról, melyet nyugodtan nevezhetünk "mellfeltöltésnek" is. Kifejlesztője Per Hedén stockholmi plasztikai sebész professzor, aki a mellnagyobbítás mellett fenéknagyobbításra és vádli formázásra használja és ő vezette be a piacra az eljárást.  Tovább»

Mi micsoda a nőgyógyászati rákszűrésen?

2016. március 11. péntek 08:55-kor posztolta Plasztika blog admin

A statisztikai adatok szerint hazánkban évente 1200 új méhnyakrákos megbetegedést diagnosztizálnak. Annak ellenére, hogy az orvosok 18 év felett fokozottan ajánlják az évi egyszeri rákszűrést, ezt a felmérések szerint a magyar nők mindössze 27%-a veszi komolyan. Miért is fontos a nőgyógyászati vizsgálat és a rákszűrés? Mi történik és milyen célból a nőgyógyászati szűrés során? Tovább»

Ken-Klónok

2016. március 10. csütörtök 13:07-kor posztolta Plasztika blog admin

Újabb Ken-hasonmás trónkövetelők tűntek fel, akik magukénak szeretnék tudni a legeredetibb Ken címet. Nézzük meg, hogy ennek érdekében mi mindenre képesek az új versenyzők?! Tovább»

Galéria

2016. március 2. szerda 15:26-kor posztolta Plasztika blog admin
A bejegyzést csak a szerzők láthatják!

Fenékplasztika – az új trend

2016. március 2. szerda 11:48-kor posztolta Plasztika blog admin

Magyarországon még kevésbé elterjedt, de nyugaton igen divatos eljárás a fenékplasztika, a fenékformálás. A popsztárok hatásának tulajdonítható, hogy az amerikai nők közül egyre többen vágynak nagyobb fenékre. De ezt példázza a Pippa Middleton fenékláz is.

Tovább»