Justin Jedlica és Pixie Fox, ismertebb nevükön élő Barbi és Ken közel 135 millió forintot költött a teljes átalakulásukra. Szerelmi életük ugyan bánta a megszállottságukat, de számukra fontosabb, hogy úgy nézhessenek ki, ahogy megálmodták magukat.Barbie-párJustin eddig kb. 340 szépészeti műtétet végeztetett el magán, többek között 5 orrplasztikája, váll-, hát-, bicepsz-, csípő- és férfi mellizom nagyobbító beavatkozása is volt. A mára valóságos Ken-klónná operált férfi sokszor az életét is kockáztatta a plasztikai beavatkozások során, őt azonban ez sem tántorította el szándékától. Hozzá hasonlóan elvetemült Pixee Fox is, aki Barbie-hasonmásként ismert, Justinhoz hasonlóan ő is plasztika-függőségben szenved. A fiatal nőnek már számtalan plasztikai műtéte volt, ráadásul hat bordáját is kivetette a tökéletes babaalakért, de ezen felül volt még 4 mellműtétje, zsírleszívása és csípőplasztikája is.

Az áhított külsőhöz való egyre közelebb kerülésükkel, azonban egyre távolabb került tőlük a szerelem. Pixie bevallása szerint teljesen fel kellett adniuk a szerelmi életüket ahhoz, hogy most azok lehessenek, akik. „Könnyű felkelteni az emberek figyelmét, azonban nehéz olyat találni, aki ennek az életstílusnak a részévé akarna válni, mert mi Justinnal egy életstílust képviselünk”- nyilatkozta Pixie.

Barbie-pár plasztika

„Napi öt óra edzés és a számos plasztikai műtét mellett időm sem marad a randizásra, a szerelemről időm sincs gondolkozni. Annyit kell foglalkoznom a külsőmmel, hogy emellett már nem maradna időm egy férfira” – árulta el a szőke Barbie baba. Justinnal ennek ellenére mégis nagyon egymásra találtak és most már együtt élnek, mint Barbie és Ken. A feltűnő páros egy TV show forgatásán találkozott, majd a plasztika iránti közös szeretetük összehozta őket.

Az élő Barbi és Ken páros már feladta, hogy normális szerelmi életük legyen, inkább a célukra koncentrálnak, hogy úgy nézhessenek ki, ahogy megálmodták. Szerintük azonban még hosszú az odáig vezető út.

Intézetünk nem támogatja a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokat, a szélsőséges, bálványokra való hasonlító műtéteket. Bár ezekre az abszurd esetekre mindig jobban felfigyel a sajtó, de igazából a plasztikai sebészet nem erről szól, ezért fontos, hogy ne ezekkel azonosítsuk.