62 évesen új nőt faragott magából 7 millió forintból

2016. január 26. kedd 12:08-kor posztolta Plasztika blog admin

Linda OwenNyugdíjba vonulás után a legtöbb mama és papa az unokáival van elfoglalva, kertészkedik, kötöget, süt-főz, a hobbijának él. Linda Owen úgy gondolta, a nagymama szerepnek nem feltétlenül elengedhetetlen kelléke a nagymamás megjelenés, a kötött kardigán, az ősz konty és a dauer. 7 millió forint értékben válogatott magának a különböző plasztikai és más beavatkozások közül, és vált így szupernagyivá.

Tovább»

A magyar férfiak és a plasztika

2016. január 21. csütörtök 13:45-kor posztolta Plasztika blog admin

Megtudtuk „Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól” c. cikkünkből, hogy hogyan gondolkoznak a brit férfiak a botox kezelésről és más plasztikai beavatkozásról, de kíváncsiak voltunk, mi a helyzet a mi magyar férfijainkkal a plasztikai sebészet terén.

Tovább»

Az angol férfiak szerint nem kell idegenkedni a botoxtól

2016. január 14. csütörtök 16:10-kor posztolta Plasztika blog admin

A kozmetikai, esztétikai kezelések leginkább a nők körében domináltak. Múlt időben. A Yorkshire Post cikke alapján ugyanis manapság növekszik azoknak a férfiak a száma, akik – a korosodó celebekkel az élen – nem tudnak, vagy nem is akarnak méltóságteljesen, de legfőképpen a természetre bízva megöregedni. Ehelyett csatlakoznak feleségeikhez, vagy épp barátnőjükhöz egy botox kezelésre, ráncfeltöltésre, kémiai hámlasztásra vagy egyéb fiatalító eljárásra.

Tovább»

Amikor a has gömbölyödik – hasplasztika várandósság után

2016. január 5. kedd 12:46-kor posztolta Plasztika blog admin


Egy nő életében a legfontosabb és legnagyobb esemény, amikor kiderül, hogy kisbabát vár, majd a várandósság időszaka és végül az aprócska csoda, egy új élet megszületése. Ugyanakkor testünkben és lelkünkben is komoly folyamatok játszódnak le a hormonális változások hatására.

Tovább»