Khloé Kardashian saját nevével fémjelzett reality showjában elárulta, hogy a Kardashian-família női tagjai, Kimmel az élen intim lézeres beavatkozásnak vetették alá magukat.

Kardashian

Az intim lézerezés olyan szépészeti beavatkozás, amely az arcfeltöltés mintájára működik: a kezelés során rádiófrekvenciás energiával felmelegítik a szöveteket, hogy elősegítsék a regenerálódást, és beindítsák a kollagéntermelődést. Az eredmény az arcfeltöltéshez hasonló: feszesebb, simább és rugalmasabb szövetek. Az intim lézerezés nem műtéti beavatkozás, és a ThermiVa elnevezést kapta. Ára 3500 dollártól (980 000 forinttól) kezdődik, ami 3 kezelést tartalmaz. Egy-egy kezelés 15-30 percet vesz igénybe melyek havonta esedékesek.

Bár nem olcsó mulatság a kezelés, de Khloé szerint cserébe visszakaphatjuk önbecsülésünket és ismét teljes értékű nőnek érezhetjük magunkat.

intim lézer„A kollagén a bőrünkben olyan, mint egy stabil vasszerkezet a betonban. Ahogy öregszünk, ez a háló veszít feszességéből. A bőr felhevítésével megváltoztatja a kollagént úgy, hogy magára a molekulára fejti ki hatását, ezzel átalakítva a molekuláris hálót és stimulálja a fibroblasztokat, hogy új kollagén termelődhessen.”- nyilatkozta Harold Lancer, aki az első, FDA által elismert bőrgyógyász orvos.

ThermiVaLancer több mint egy éve vezette be a praxisába a ThermiVa-t, és jelenleg naponta 2-3 ilyen kezelést végez. „Egyszerű, kényelmes, fájdalommentes és a nők szerint egyből látható és érezhető eredménnyel bír.” - mondja Lancer. „Ez az, amit BFF (Best Friends Forever) programnak hívok, mert ez az a fajta kezelés, amit ha egyszer a nők megtapasztalnak, nem tudják megállni, hogy ne beszéljenek róla egyből a legjobb barátnőjüknek. Ezután eljönnek a barátnőik is és megcsináltatják a kezelést.”

 

Lancer tapasztalata szerint a nők kb. 50%-a kozmetikai szempontból, (csak úgy, mint egy arc-nyak-dekoltázs fiatalításnál), kb. 35%-uk pedig szexuális életük javításának érdekében veszi igénybe a kezelést.

Magyarországra még nem tört be a ThermiVa láz, egyelőre ha intim testtájékunkon szeretnénk szépészeti- vagy egészségügyi beavatkozást végrehajtatni, akkor a kisajak plasztika vagy a hüvelyplasztika lehetőségét tudjuk igénybe venni, melyek elérhetőek Plasztikai Intézetünkben!