Barbie párja Ken életre kelt?!

2012. december 30. vasárnap 11:15-kor posztolta Plasztika blog admin

Ismerünk már olyan hölgyet, aki Barbie akart lenni, ezért mindent meg is tett, és plasztikai sebésszel szabatta át magát. De Barbie-nak van párja is, a szó szoros értelmében! Bár szerintünk ő nem azért Ken, mert külsőre tényleg hasonlít rá, hanem mert legalább annyi műanyag van a testében, mint Barbie baba jóképű párjának. Tovább»

Olaszország és a plasztika

2012. december 27. csütörtök 11:12-kor posztolta Plasztika blog admin


Olaszország plasztikaKorábban írtunk már Ausztria szigorításairól a plasztikai sebészetre vonatkozóan. Ausztria mellett Olaszországban is hasonló törvények születtek nemrégiben. Tovább»

Kicsi, közepes, nagy?

2012. december 24. hétfő 10:47-kor posztolta Plasztika blog admin


mérőszalagA nők többsége nem elégedett keble méretével, mivel mindig tökéletesebb alakra vágyik. Rengeteg nő számára a mell miatti elégedetlenség komplexusok kialakulásához vezet. Mi utánajártunk, hogy reálisak-e félelmeink, és hogy az ellenkező nem szemében milyen lehet a tökéletes forma és méret. Tovább»

Étkezésünk befolyásolja mellünk növekedését!?

2012. december 21. péntek 10:40-kor posztolta Plasztika blog admin


mellméter mellrákA legújabb kutatások szerint már a gyermekkorban bevezetett étrend is kihat a mellek növekedésére, s az emlődaganat kialakulásának rizikójára is. A programban résztvevő kutatócsoport arra a megállapításra jutott, hogy a gyermekkori étkezési szokások, akár a szervezet ösztrogéntermelésétől függetlenül is, növelhetik az emlőrák kialakulásának kockázatát. Tovább»

A Facebook az önimádók játszótere?

2012. december 18. kedd 10:20-kor posztolta Plasztika blog admin


tükör facebookA nárcisztikus felhasználók a Facebook segítségével „reklámozzák” magukat ismerőseiknek. Ennek veszélye, hogy az amúgy is meglehetősen nagy egóval megáldott lányok és fiúk elveszítik az önképükre vonatkozó realitásérzéküket, jóval értékesebbnek gondolhatják magunkat, mint valójában, hiszen a kialakított imázs mögött nincs valódi teljesítmény. Tovább»

Szépülésre késztet a Facebook?

2012. december 15. szombat 11:48-kor posztolta Plasztika blog admin


FacebookVajon van-e kapcsolat a plasztikai műtétek számának növekedése és a Facebook térhódítása között? Ezt a kérdést vetette fel a Yahoo, mely bizonyos nézőpontból szerintünk is érdekes, utána is jártunk kicsit a témának: szépülési vágyunk forrásai lehetnek a közösségi portálok? Tovább»

Ősi gyógymód napjainkban: vákuumkezelés

2012. december 12. szerda 11:43-kor posztolta Plasztika blog admin


köpölyözésMa már közismert fogalom a vákuumos kezelés, de azt kevesen tudják, hogy milyen régi időkre nyúlik vissza az eredete. Az őskori Egyiptomban is rendzseresen használták az orvosok. A régi görögök pedig olyan nagyra becsülték a kezelést, hogy orvosaik emblémájaként a köpölyöző burát választották. Utánanéztünk, hogy hogyan működik a terápia és milyen problémák esetén alkalmazzák manapság. Tovább»

A fahéj felpezsdít és megtisztít

2012. december 9. vasárnap 11:37-kor posztolta Plasztika blog admin


fahéjA fahéjról legelőszőr az édes, meghitt süteményillat jut eszünkbe. A csodás fahéj azonban nem csupán fűszerként értékes számunkra, számtalan betegséget képes orvosolni, segít a cellulit eltüntetésében, szabályozza a vércukorszintet, és még öregedésgátló hatásának is örülhetünk. Tovább»

Ausztria és a plasztika viszonya

2012. december 6. csütörtök 11:29-kor posztolta Plasztika blog admin


Ausztria plasztikaA szomszédos Ausztriában nemsokára szigorítani fogják a plasztikai sebészetre vonatkozó szabályokat. Az új törvény óvja majd a fiatalokat, és tiltja majd az agresszívabb reklámozást is. Ezt a szabályozást nemrégiben szavazták meg, és hivatalosan a következő év elején lép majd életbe. A törvénymódosítás célja, hogy megvédje a fejlődésben lévő szervezet egészségét. Tovább»

Egy csepp élet – a vér szerepe

2012. december 3. hétfő 11:21-kor posztolta Plasztika blog admin


vér szerepeA vérkeringésünk feladata testünk sejtjeinek táplálása, a lebontási termékek kiszűrése és elszállítása. Vérünk az, amely a szervezetünk számára szükséges anyagokat szállítja a rendeltetési helyre, a szükségtelen anyagokat pedig elszállítja. A vér létfontosságú az életben maradáshoz, ezért fontos, hogy amennyiben tehetjük, adjunk vért, hogy az arra rászorulókon segíthessünk. Tovább»