fenékformáló fehérneműA fehérnemű megjelenésekor még egészen bokáig értek a női bugyik, majd ezek fokozatosan rövidültek. A rengeteg változáson és újításon átesett fehérnemű a nagymama-bugyiból eljutott a tangáig, így ma már olyan darabokat is találhatunk, melyek három kicsiny pántból állnak. Sőt, ha szeretnénk, akkor akár ehető darabokat is vásárolhatunk. Eleinte leginkább arra törekedtek, hogy minél mutatósabb darabokat dobjanak piacra, de a hatvanas évektől felmerült a kényelmi szempont. Később megalkották az alakot formáló bugyikat is, ezek egyik igen új változata a fenékformáló push up fehérnemű, amelyet talán a celeb világ ihletett.


formás alakA fenékformáló bugyi lehet, hogy nem a legszexisebb női fehérneműk egyike, de el kell ismernünk, hogy igen praktikus: ahol kell slankít, ahol kell kiemel. Korábban a melltartóknál lett igen közkedvelt mellformáló tulajdonsága miatt a push up hatás, amit most már a popsiformáló bugyiknál is alkalmaznak, amely a kissé megereszkedett, vagy formátlan feneket formázza és nagyítja. Érdemes beszereznünk ebből a fehérneműből egyet hiszen, úgy ahogy a kis mellből is, úgy a lapos hátsóból is hangsúlyos popsit lehet varázsolni vele pillanatok alatt.

Az új kidolgozási technikának köszönhetően a fehérnemű hátoldala puhán párnázott és természetes hatást kelt. Ennek köszönhetően megemeli a feneket és így optikailag kerekebbnek is láttatja. Akár csípőnadrágok alá is felvehetjük, mivel nem magas szabásúak. Persze vannak olyan darabok is köztük melyek magas derekúak, vagy térd fölé érnek, így akár a csípőt, a hasat és a combot is formázzák, de ezek elsősorban teljes alakformáló és nemcsak popsiformáló darabok.


fenékformáló bugyiA popsiformáló fehérneműk népszerűségéhez és talán megalkotásához is hozzájárultak Jennifer Lopez és Pippa Middleton világhírű fenekei. J-Lo hátsója már évek óta igen nagy népszerűségnek örvend, amit előszeretettel kérnek a páciensek a plasztikai sebészektől, fenékplasztika műtétük során. Az Egyesült Királyságban Pippa fenék-láz a hercegi pár, Vilmos és Kate Middleton esküvőjekor tört ki, amikor a világ elé tárult a hercegné húgának igen formás feneke. Míg Jennifer hátsóját az a vád érte, hogy plasztikai sebésznek köszönheti, addig a kritikus sajtó Pippa formás fenekét fenékformáló fehérneműnek tulajdonította.

Míg korábban ezek az alakformáló bugyik formátlanok és óriásiak voltak, a mai társaik már sokféle fazonban és stílusban kaphatók és nagyon ízlésesek. Azt persze továbbra se felejtsük el, hogy ennek viselete csak addig váltja ki a kívánt sziluettet, amíg hordjuk azt. Hatása sajnos csak átmeneti. Popsink nagyobbításának érdekében tartós és igazán látványos eredményt sporttal, tudatos és megreformált életmóddal, valamint fenékplasztika segítségével érhetünk el.