Hegkezelés napjainkban III. – gépekkel végzett eljárások

2011. december 29. csütörtök 11:52-kor posztolta Plasztika blog admin


hegkezlésA különböző eszközökkel, gépekkel végzett szépészeti eljárások változó eredménnyel kezelik a hegeket, a sérült bőrfelületet. Lézeres megoldások alkalmával, a lézer segítségével a felszíni bőrréteg tulajdonképpeni hámlasztásával eltávolítható a túlburjánzott hegek, szövetek egy része. Az ultrahangos kezelés egy gépi feltöltő eljárás, amely során a bőrfelszínre tett hatóanyagokat az ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatják.

Tovább»

Hegkezelés napjainkban II. – orvos által végzett hegkezelések

2011. december 21. szerda 11:48-kor posztolta Plasztika blog admin

Az orvos által végzett hegkezelések egyike a hegbe adott szteroid injekció, ebben az esetben először fagyasztásra kerül sor nitrogén segítségével, ami vérbőséget okoz. Ezt követően az orvos a kis mennyiségű szteroidot tartalmazó injekciót helyi érzéstelenítővel kombinálva adja be a kóros szövetekbe. Az eredmény már gyakran egy kezelés után látható. Sebészeti eltávolítás során lehetőség van a rendellenesen fejlődött heg kimetszésére annak reményében, hogy az újabb heg esztétikusabb megjelenésű lesz.
Tovább»

Hegkezelés napjainkban I. - a lehetőségek

2011. december 15. csütörtök 11:44-kor posztolta Plasztika blog admin

A háztartási balesetek, sporttevékenységek, közlekedési balesetek, sebészeti beavatkozások során gyakran jönnek létre vágott vagy horzsolt sebek, harapások, égési sérülések, amelyek hegesedés útján gyógyulnak. A testfelszínen keletkező sebek az érintett bőrfelülettől és a sérülés mélységétől függően, és eltérő módon gyógyulnak. Ezek nyomait nem lehet teljesen eltüntetni, egy életen át kísérőink maradnak, de nagyon sokat tehetünk azért, hogy szinte észrevehetetlenné váljanak vagy számottevően javuljanak.

Tovább»

Jutalom plasztika dél-koreai diákoknak

2011. december 8. csütörtök 11:18-kor posztolta Plasztika blog admin


A dél-koreai szülők orr- és szemhéjplasztikával jutalmazzák meg az egyetemi (felvételi) vizsgákban kifáradt csemetéjüket. Dél-Koreában ugyanis egyre jobban elterjedt divat a fiatalok – főleg a hölgyek - körében, az ún. „nyugatosítás”, mely a kissé felfelé ívelő orr átszabását, illetve a szemek megnagyobbítását jelenti, hogy ezzel indo-európai vonásokat érjenek el.

Tovább»

Michael Jackson édesanyja szerint plasztika-függő volt

2011. december 3. szombat 11:10-kor posztolta Plasztika blog admin

Katherine Jackson a híres Oprah Winfrey show vendége volt, amit a napokban sugároztak az amerikai televízióban. Michael már kamaszkorában is csúnyának tartotta az orrát, ezért később úgy döntött, hogy megcsináltatja azt. Sajnos az ismételt orrplasztikai műtétek miatt olyan kicsi lett az orra, hogy a végén úgy nézett ki – Katherine szavaival élve – mint egy „fogpiszkáló”.
Tovább»